Araçlarından inip Ata’yı andılar

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2020 - 11:30, Güncelleme: 10.11.2020 - 11:30
 

Araçlarından inip Ata’yı andılar

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 82. yılında tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da düzenlenen törenlerle anıldı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde Manisa’da hayat 2 dakikalığına dururken trafikteki araç sürücüleri de araçlarından inerek saygı duruşunda bulundu.
Manisa’da 10 Kasım töreni Cumhuriyet Meydanı'ndaki Milli Egemenlik ve Atatürk Anıtında gerçekleştirildi. Manisa Valiliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve siyasi parti temsilcilerinin çelenk sunma töreninin ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde çalan sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Bu sırada trafikteki araç sürücüleri de araçlarını durdurup inerek saygı duruşuna eşlik etti. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden törende meydanda Atatürk Fotoğrafları sergisi açıldı.Korsan taksi arayanlar için korsan taksi Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve protokol üyeleri sergiyi gezerek fotoğrafları dikkatlice inceledi. Şehrin bir çok caddesinde de siren seslerinin duyulmasıyla birlikte araç sürücüleri araçlarını trafikte durdurup inerek saygı duruşuna eşlik etti. Yunusemre ilçesindeki İngolstadt Bulvarında da sürücüler ve vatandaşlar saygı duruşunda bulundu. Törene Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 82. yılında tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da düzenlenen törenlerle anıldı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde Manisa’da hayat 2 dakikalığına dururken trafikteki araç sürücüleri de araçlarından inerek saygı duruşunda bulundu.

Manisa’da 10 Kasım töreni Cumhuriyet Meydanı'ndaki Milli Egemenlik ve Atatürk Anıtında gerçekleştirildi. Manisa Valiliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve siyasi parti temsilcilerinin çelenk sunma töreninin ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde çalan sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Bu sırada trafikteki araç sürücüleri de araçlarını durdurup inerek saygı duruşuna eşlik etti. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden törende meydanda Atatürk Fotoğrafları sergisi açıldı.Korsan taksi arayanlar için korsan taksi Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve protokol üyeleri sergiyi gezerek fotoğrafları dikkatlice inceledi.

Şehrin bir çok caddesinde de siren seslerinin duyulmasıyla birlikte araç sürücüleri araçlarını trafikte durdurup inerek saygı duruşuna eşlik etti. Yunusemre ilçesindeki İngolstadt Bulvarında da sürücüler ve vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.

Törene Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.