AREFE GÜNÜ HANGİ PAZARLAR KURULACAK?

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2022 - 16:21, Güncelleme: 05.07.2022 - 16:21
 

AREFE GÜNÜ HANGİ PAZARLAR KURULACAK?

Manisa Pazarcılar Odası, Arefe günü kurulacak pazarları açıkladı. Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: "08 Temmuz Cuma günü kurulacak olan AREFE pazarlarımız şu şekildedir; YUNUSEMRE İlçesinde Laleli, Horozköy, Muradiye (Sebze) pazarları kurulacaktır. ŞEHZADELER İlçesinde Alaybey, Nurlupınar pazarları kurulacaktır. Pazar tezgahlarının en geç saat 21:00 de toplanması gerekmektedir. Hayırlı işler bol kazançlar dileriz."

Manisa Pazarcılar Odası, Arefe günü kurulacak pazarları açıkladı.

Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: "08 Temmuz Cuma günü kurulacak olan AREFE pazarlarımız şu şekildedir; YUNUSEMRE İlçesinde Laleli, Horozköy, Muradiye (Sebze) pazarları kurulacaktır. ŞEHZADELER İlçesinde Alaybey, Nurlupınar pazarları kurulacaktır. Pazar tezgahlarının en geç saat 21:00 de toplanması gerekmektedir. Hayırlı işler bol kazançlar dileriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.