ASLAY: TÜM TÜRKİYE TEK YÜREK OLDUK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2023 - 16:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 16:41
 

ASLAY: TÜM TÜRKİYE TEK YÜREK OLDUK

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Malatya’da görev yapan içme suyu ekibiyle bir araya gelerek Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Mehmet Mert ile görüştü. Aslay, mevkidaşı Mehmet Mert’e Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ve tüm Manisalıların geçmiş olsun dileklerini iletti. 
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, asrın felaketinden etkilenen Malatya’da da görev yapan personel ile bir araya geldi. Genel Müdür Aslay’a, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Kemal Anaç eşlik etti. Malatya’da birçok noktaya içme suyu ulaştırmak için tankerleriyle gerek il merkezinde kamu kurumlarına gerekse de uzak köylerdeki içme suyu depolarına su taşıdıklarını ifade eden Aslay, deprem felaketi sonrasında tüm Türkiye’nin bir birliktelik örneği verdiğini söyledi. ASLAY, GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ Malatya’da görev yapan MASKİ ekibini ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Genel Müdür Burak Aslay, Malatya MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ile de görüştü. Mert’e, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ve tüm Manisalıların geçmiş olsun dileklerini ileten Aslay, yaraları birlikte saracaklarını belirtti. “EKİPLERİMİZ SAHADA GÖREVİNE DEVAM EDİYOR” Aslay, “Deprem felaketi sonrasında devletimiz tüm birimleriyle vatandaşının yanında yer aldı. Yaşanan büyük ve yıkıcı depremler tabiki bu bölgede içme suyu altyapısına da zarar verdi. Biz de ekiplerimizle elimizden geldiğince gerek konteyner ve çadır kentlerde yaşayan vatandaşa gerekse de kamu kurumlarına tankerimizle içme suyu taşıdık ve ekiplerimiz hala sahada bu görevine devam ediyor. Aynı zamanda Malatya merkeze uzak kırsal mahallelerdeki içme suyu depolarına da takviye yapıyoruz. Bu süreçte tüm Türkiye tek yürek oldu. Biz de Manisa olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün koordinasyonunda deprem bölgesinin ihtiyaçlarının karşılanması doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz” dedi
MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Malatya’da görev yapan içme suyu ekibiyle bir araya gelerek Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Mehmet Mert ile görüştü. Aslay, mevkidaşı Mehmet Mert’e Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ve tüm Manisalıların geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, asrın felaketinden etkilenen Malatya’da da görev yapan personel ile bir araya geldi. Genel Müdür Aslay’a, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Kemal Anaç eşlik etti. Malatya’da birçok noktaya içme suyu ulaştırmak için tankerleriyle gerek il merkezinde kamu kurumlarına gerekse de uzak köylerdeki içme suyu depolarına su taşıdıklarını ifade eden Aslay, deprem felaketi sonrasında tüm Türkiye’nin bir birliktelik örneği verdiğini söyledi.
ASLAY, GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ
Malatya’da görev yapan MASKİ ekibini ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Genel Müdür Burak Aslay, Malatya MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ile de görüştü. Mert’e, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ve tüm Manisalıların geçmiş olsun dileklerini ileten Aslay, yaraları birlikte saracaklarını belirtti.
“EKİPLERİMİZ SAHADA GÖREVİNE DEVAM EDİYOR”
Aslay, “Deprem felaketi sonrasında devletimiz tüm birimleriyle vatandaşının yanında yer aldı. Yaşanan büyük ve yıkıcı depremler tabiki bu bölgede içme suyu altyapısına da zarar verdi. Biz de ekiplerimizle elimizden geldiğince gerek konteyner ve çadır kentlerde yaşayan vatandaşa gerekse de kamu kurumlarına tankerimizle içme suyu taşıdık ve ekiplerimiz hala sahada bu görevine devam ediyor. Aynı zamanda Malatya merkeze uzak kırsal mahallelerdeki içme suyu depolarına da takviye yapıyoruz. Bu süreçte tüm Türkiye tek yürek oldu. Biz de Manisa olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün koordinasyonunda deprem bölgesinin ihtiyaçlarının karşılanması doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.