Ayakkabıcılar Kooperatifinde kurul heyecanı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2022 - 18:13, Güncelleme: 31.05.2022 - 18:13
 

Ayakkabıcılar Kooperatifinde kurul heyecanı

2021 yılının Kasım ayında 50 ortaklı olarak kurulan S.S. Manisa Ayakkabıcılar ve Yan Sanayiciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Ayakkabıcılar Sitesi’nde yapılan genel kurulda divan başkanlığına Rıfat Sarı, katip üyeliklere Cevdet Çiçek ve Mehmet Çalmaz seçildi. Toplantıya 50 kooperatif üyesinden 27’si katıldı. 2021 yılı yönetim kurulu ve denetim kurulu raporu oy birliğiyle kabul edildi. 2022 yılı bütçesi kabul edildi. Yapılan görüşmeler neticesinde üye aidatlarının aksi karar alınıncaya kadar aylık 500 TL olarak belirlendi. Kooperatifin arsa ve yer temini için yönetim kuruluna yetki verildi. S.S. Manisa Ayakkabıcılar ve Yan Sanayiciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Piran Levent Çiçek, genel kurula katılan bütün kooperatif üyelerine teşekkür etti. Kooperatif olarak hem Manisa’nın hem ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmak için çalışmalar yapacaklarını ifade eden Çiçek, özellikle arsa konusunda çalışmaları hızlandıracaklarını söyledi, Manisa’ya yakışır yeni bir site kazandırmak istediklerini vurguladı. Piran Çiçek’in yönetiminde Başkan Yardımcısı Aras Güzgülü, muhasip üye Ali İner yer alıyor.

2021 yılının Kasım ayında 50 ortaklı olarak kurulan S.S. Manisa Ayakkabıcılar ve Yan Sanayiciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Ayakkabıcılar Sitesi’nde yapılan genel kurulda divan başkanlığına Rıfat Sarı, katip üyeliklere Cevdet Çiçek ve Mehmet Çalmaz seçildi. Toplantıya 50 kooperatif üyesinden 27’si katıldı. 2021 yılı yönetim kurulu ve denetim kurulu raporu oy birliğiyle kabul edildi. 2022 yılı bütçesi kabul edildi. Yapılan görüşmeler neticesinde üye aidatlarının aksi karar alınıncaya kadar aylık 500 TL olarak belirlendi. Kooperatifin arsa ve yer temini için yönetim kuruluna yetki verildi.
S.S. Manisa Ayakkabıcılar ve Yan Sanayiciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Piran Levent Çiçek, genel kurula katılan bütün kooperatif üyelerine teşekkür etti. Kooperatif olarak hem Manisa’nın hem ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmak için çalışmalar yapacaklarını ifade eden Çiçek, özellikle arsa konusunda çalışmaları hızlandıracaklarını söyledi, Manisa’ya yakışır yeni bir site kazandırmak istediklerini vurguladı. Piran Çiçek’in yönetiminde Başkan Yardımcısı Aras Güzgülü, muhasip üye Ali İner yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.