AYDEMİR'İN İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2022 - 16:00, Güncelleme: 28.09.2022 - 16:00
 

AYDEMİR'İN İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Manisa’daki ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Aydemir, salı günü Alaşehir'den başlayarak Selendi ve Kula'da yoğun bir program gerçekleştirdi.
AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir TBMM'nin açılmasına kısa süre kala ilçe programlarını yoğunlaştırdı. AYDEMİR’E ALAŞEHİR’DE BİRÇOK İSİM EŞLİK ETTİ Aydemir sabahın erken saatlerinde başladığı Alaşehir İlçe Programı kapsamında öncelikle Alaşehir Kaymakamı Alper Faruk Güngör'ü ziyaret etti. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'i ziyaret eden Aydemir, hem yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi hem de talepleri dinledi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyareti sonrası İlçe Kaymakamı Alper Faruk Güngör, DSİ İzmir Bölge Müdürü Birol Çınar, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, MHP İlçe Başkanı Necdet Türk ve Kurum Müdürleriyle birlikte Muhtarların taleplerini dinledi. Öğle saatlerinde Alaşehir İlçe Programını tamamlayan Aydemir akabinde Selendi'ye hareket etti. AYDEMİR SELENDİ’DE MUHTARLARI DİNLEDİ Selendi İlçe Programı kapsamında İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, DSİ İzmir Bölge Müdürü Birol Çınar, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kaçar, MHP İlçe Başkanı Mehmet Karabulut ve Kurum Müdürleriyle birlikte Muhtarların taleplerini dinledi. AYDEMİR KULA’DA TALEPLERİ DİNLEDİ Selendi'deki toplantının ardından Kula'ya geçen Aydemir, öncelikle Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz'ü ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürünü ve İlçe Tarım Müdürünü de ziyaret eden Aydemir, sonrasında esnaf ve vatandaşlarla buluşarak taleplerini dinledi. Akşam saatlerinde de AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve Parti Teşkilatı ile birlikte Kula'da yapımı devam eden Gençlik Kampı'nı ziyaret etti. Aydemir, burada yaptığı konuşmada Gençlik Kampı'nın Kula için çok önemli bir eser olduğunun altını çizerek, bu eserin ilçeye kazandırılmasında büyük katkıları olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu'na teşekkürlerini iletti. AYDEMİR, İLÇE ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI Milletvekili Uğur Aydemir bu programın ardından ilçe ziyaretlerini tamamlayarak Kula'dan ayrıldı.
AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Manisa’daki ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Aydemir, salı günü Alaşehir'den başlayarak Selendi ve Kula'da yoğun bir program gerçekleştirdi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir TBMM'nin açılmasına kısa süre kala ilçe programlarını yoğunlaştırdı.

AYDEMİR’E ALAŞEHİR’DE BİRÇOK İSİM EŞLİK ETTİ

Aydemir sabahın erken saatlerinde başladığı Alaşehir İlçe Programı kapsamında öncelikle Alaşehir Kaymakamı Alper Faruk Güngör'ü ziyaret etti. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'i ziyaret eden Aydemir, hem yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi hem de talepleri dinledi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyareti sonrası İlçe Kaymakamı Alper Faruk Güngör, DSİ İzmir Bölge Müdürü Birol Çınar, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, MHP İlçe Başkanı Necdet Türk ve Kurum Müdürleriyle birlikte Muhtarların taleplerini dinledi. Öğle saatlerinde Alaşehir İlçe Programını tamamlayan Aydemir akabinde Selendi'ye hareket etti.

AYDEMİR SELENDİ’DE MUHTARLARI DİNLEDİ

Selendi İlçe Programı kapsamında İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, DSİ İzmir Bölge Müdürü Birol Çınar, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kaçar, MHP İlçe Başkanı Mehmet Karabulut ve Kurum Müdürleriyle birlikte Muhtarların taleplerini dinledi.

AYDEMİR KULA’DA TALEPLERİ DİNLEDİ

Selendi'deki toplantının ardından Kula'ya geçen Aydemir, öncelikle Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz'ü ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürünü ve İlçe Tarım Müdürünü de ziyaret eden Aydemir, sonrasında esnaf ve vatandaşlarla buluşarak taleplerini dinledi. Akşam saatlerinde de AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve Parti Teşkilatı ile birlikte Kula'da yapımı devam eden Gençlik Kampı'nı ziyaret etti. Aydemir, burada yaptığı konuşmada Gençlik Kampı'nın Kula için çok önemli bir eser olduğunun altını çizerek, bu eserin ilçeye kazandırılmasında büyük katkıları olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu'na teşekkürlerini iletti.

AYDEMİR, İLÇE ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI

Milletvekili Uğur Aydemir bu programın ardından ilçe ziyaretlerini tamamlayarak Kula'dan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.