BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDEN ETV VE DENGE’YE ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2022 - 18:12, Güncelleme: 03.11.2022 - 18:12
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDEN ETV VE DENGE’YE ZİYARET

Manisa Bahçeşehir Koleji öğrencileri, ETV ve Denge Gazetesi'ne ziyarette bulundu. Denge Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İsmail Emrah Er, öğrencilerin ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını ifade etti.
ETV ve Denge Gazetesi'ne ziyarette bulunan Bahçeşehir Koleji öğrencileri büyük heyecan yaşadı. Gazetecilik hakkında merak ettiklerini soran küçük öğrenciler aldıkları cevaplar karşısında mutluluklarını gizleyemediler. ETV ve Denge Gazetesi çalışanları ile öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi. “BİZLERİ ÇOK MEMNUN ETTİ” Denge Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İsmail Emrah Er, "Öğrencilerin gazetemize yaptığı ziyaret bizleri çok memnun etti. Merak ettiklerini ve öğrenmek istediklerini bizlere sordular. Bizler de elimizden geldiğince bilgi vermeye çalıştık. Çalışma koşullarından görevlerimize kadar bilgilendirmeye çalıştık. Çocuklarımız için güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Öğretmenimize de böyle bir etkinlik organize ettiği için teşekkür ediyorum. ” açıklamasında bulundu.
Manisa Bahçeşehir Koleji öğrencileri, ETV ve Denge Gazetesi'ne ziyarette bulundu. Denge Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İsmail Emrah Er, öğrencilerin ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını ifade etti.

ETV ve Denge Gazetesi'ne ziyarette bulunan Bahçeşehir Koleji öğrencileri büyük heyecan yaşadı. Gazetecilik hakkında merak ettiklerini soran küçük öğrenciler aldıkları cevaplar karşısında mutluluklarını gizleyemediler. ETV ve Denge Gazetesi çalışanları ile öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

“BİZLERİ ÇOK MEMNUN ETTİ”

Denge Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İsmail Emrah Er, "Öğrencilerin gazetemize yaptığı ziyaret bizleri çok memnun etti. Merak ettiklerini ve öğrenmek istediklerini bizlere sordular. Bizler de elimizden geldiğince bilgi vermeye çalıştık. Çalışma koşullarından görevlerimize kadar bilgilendirmeye çalıştık. Çocuklarımız için güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Öğretmenimize de böyle bir etkinlik organize ettiği için teşekkür ediyorum. ” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.