BAKAN KASAPOĞLU’NDAN MANİSA CBÜ’YE ÖVGÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2022 - 19:21, Güncelleme: 22.11.2022 - 19:21
 

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN MANİSA CBÜ’YE ÖVGÜ

ETV ekranlarından canlı olarak yayınlanan, Celal Bayar Üniversitesi 30'uncu Akademik Yılı Açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katıldığı törende metaCBÜ Projesi'nin de tanıtımı yapıldı. 30'uncu Akademik Yılı Açılış programına yoğun katılım gösterildi.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. TÖRENE YOĞUN KATILIM Törene Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. METACBÜ PROJESİNİN TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak 'İklim Elçisi', Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı 4. Sınıf Öğrencisi Ceylan Vural yaptı. Ardından Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç konuşma yaptı. Celal Bayar Üniversitesi'nin faaliyetlerinden bahseden Rektör Ataç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e de üniversite kampüsüne ulaşım sağlayan elektrikli otobüsler nedeniyle teşekkür etti. Rektör Ataç konuşmasında metaCBÜ projesinin de tanıtımını gerçekleştirdi. BAKAN KASAPOĞLU ÖĞRENCİLERE VE AKADEMİSYENLERE HİTAP ETTİ Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da akademisyenlere ve öğrencilere hitap etti. Bakan Kasapoğlu, "Bu açılışların yoluna güçlenerek, yeni başarılarla devam etmesini temenni ediyorum. Üniversite çağı en değerli en kıymetli zamanlardan bir tanesi. Bulunduğunuz şehir ve bu şehrin sizlere vereceği ruh sizler için önemli bir avantaj. Ben her birinize bu şehirdeki bu müteşebbis ruhtan ilham almanızı tavsiye ediyorum. Üniversitenin şehre kazandırdıkları ve bu çerçevede Manisa'nın yıllar boyu şehzadeleri tahta hazırlayan bir irfan yönü, ilim yönü hepimizin malumu. Celal Bayar Üniversitesi'nin son 30 yıllık süreçte bu misyona verdiği katkı çok kıymetli. Bugün bu camia Manisa'da bilginin, ilmin tüten bir ocağı olarak yoluna devam ediyor" dedi. HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİLDİ Konuşmaların ardından Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na hediye takdim etti. Ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.
ETV ekranlarından canlı olarak yayınlanan, Celal Bayar Üniversitesi 30'uncu Akademik Yılı Açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katıldığı törende metaCBÜ Projesi'nin de tanıtımı yapıldı. 30'uncu Akademik Yılı Açılış programına yoğun katılım gösterildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

TÖRENE YOĞUN KATILIM

Törene Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

METACBÜ PROJESİNİN TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak 'İklim Elçisi', Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı 4. Sınıf Öğrencisi Ceylan Vural yaptı. Ardından Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç konuşma yaptı. Celal Bayar Üniversitesi'nin faaliyetlerinden bahseden Rektör Ataç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e de üniversite kampüsüne ulaşım sağlayan elektrikli otobüsler nedeniyle teşekkür etti. Rektör Ataç konuşmasında metaCBÜ projesinin de tanıtımını gerçekleştirdi.

BAKAN KASAPOĞLU ÖĞRENCİLERE VE AKADEMİSYENLERE HİTAP ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da akademisyenlere ve öğrencilere hitap etti. Bakan Kasapoğlu, "Bu açılışların yoluna güçlenerek, yeni başarılarla devam etmesini temenni ediyorum. Üniversite çağı en değerli en kıymetli zamanlardan bir tanesi. Bulunduğunuz şehir ve bu şehrin sizlere vereceği ruh sizler için önemli bir avantaj. Ben her birinize bu şehirdeki bu müteşebbis ruhtan ilham almanızı tavsiye ediyorum. Üniversitenin şehre kazandırdıkları ve bu çerçevede Manisa'nın yıllar boyu şehzadeleri tahta hazırlayan bir irfan yönü, ilim yönü hepimizin malumu. Celal Bayar Üniversitesi'nin son 30 yıllık süreçte bu misyona verdiği katkı çok kıymetli. Bugün bu camia Manisa'da bilginin, ilmin tüten bir ocağı olarak yoluna devam ediyor" dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİLDİ

Konuşmaların ardından Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na hediye takdim etti. Ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.