BAKAN KASAPOĞLU'NDAN ÖNER AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2022 - 14:56, Güncelleme: 22.11.2022 - 14:56
 

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN ÖNER AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, geçirdiği kalp krizi sonrası hayata veda eden MHP İl Başkanı Murat Öner’in acılı ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de yer aldığı ziyarette merhum Öner’in ruhuna ithafen dualar okundu.
MHP İl Başkanı Murat Öner,  geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. ZİYARETE YOĞUN KATILIM Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, siyasi partilerin ilçe başkanları ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, merhum Öner’in acılı ailesine taziye ziyaretinde bulundu. ÖNER’İN RUHUNA DUALAR OKUNDU Merhum Öner’in annesi Fatma Öner, eşi Nevin ve evlatları Mehmet Ali, Fatma Nur ve Emine Naz Öner’e ve kız kardeşi Yasemin Ergümüş’e taziye dileklerini ileten Bakan Kasapoğlu ve beraberindekiler merhum Murat Öner’in ruhuna ithafen dualar okudu. BAKAN KASAPOĞLU’NDAN BAŞSAĞLIĞI DİLEĞİ Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir takım program ve ziyaretler için geldiği Manisa’da, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’na taziye ziyaretinde bulundu. MHP İl Başkan Yardımcıları ve yönetimi tarafından karşılanan Kasapoğlu, geçtiğimiz Pazar günü yaşama veda eden İl Başkanı Murat Öner’e Allah’tan rahmet, partililere başsağlığı diledi.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, geçirdiği kalp krizi sonrası hayata veda eden MHP İl Başkanı Murat Öner’in acılı ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de yer aldığı ziyarette merhum Öner’in ruhuna ithafen dualar okundu.

MHP İl Başkanı Murat Öner,  geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

ZİYARETE YOĞUN KATILIM

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, siyasi partilerin ilçe başkanları ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, merhum Öner’in acılı ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

ÖNER’İN RUHUNA DUALAR OKUNDU

Merhum Öner’in annesi Fatma Öner, eşi Nevin ve evlatları Mehmet Ali, Fatma Nur ve Emine Naz Öner’e ve kız kardeşi Yasemin Ergümüş’e taziye dileklerini ileten Bakan Kasapoğlu ve beraberindekiler merhum Murat Öner’in ruhuna ithafen dualar okudu.

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN BAŞSAĞLIĞI DİLEĞİ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir takım program ve ziyaretler için geldiği Manisa’da, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’na taziye ziyaretinde bulundu. MHP İl Başkan Yardımcıları ve yönetimi tarafından karşılanan Kasapoğlu, geçtiğimiz Pazar günü yaşama veda eden İl Başkanı Murat Öner’e Allah’tan rahmet, partililere başsağlığı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.