BAKIM ONARIM HİZMETİ SATIN ALINACAKTIR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2022 - 13:52, Güncelleme: 06.09.2022 - 13:52
 

BAKIM ONARIM HİZMETİ SATIN ALINACAKTIR

“Bina AltıGüç İstasyonlarında Bulunan Eşanjör Plakalarının Kimyasal İle Temizliğinin Ve Bakımının Yapılması,Branşmanlı ve Branşmansız BAGİ'nin Montajı, Mevcut Altyapı Arızalarının Malzemeli Tamiratının Yapılması Hizmet Alımı” 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 29/09/2022 günü, saat 11:00  MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 8. KAT ENCÜMEN TOPLANTI SALONU -İHALE İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ-LALELİ MAH. MİMAR SİNAN BUL. NO:242 YUNUSEMRE-MANİSA’da gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için tıklayıınız.

“Bina AltıGüç İstasyonlarında Bulunan Eşanjör Plakalarının Kimyasal İle Temizliğinin Ve Bakımının Yapılması,Branşmanlı ve Branşmansız BAGİ'nin Montajı, Mevcut Altyapı Arızalarının Malzemeli Tamiratının Yapılması Hizmet Alımı” 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 29/09/2022 günü, saat 11:00  MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 8. KAT ENCÜMEN TOPLANTI SALONU -İHALE İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ-LALELİ MAH. MİMAR SİNAN BUL. NO:242 YUNUSEMRE-MANİSA’da gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayıınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.