BAŞKAN AKAN BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2023 - 15:54, Güncelleme: 09.01.2023 - 15:54
 

BAŞKAN AKAN BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Manisa’daki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Akan, İYİ Parti İl Kongresi’nde Ali Zafer İksir'e destek vereceklerini de açıkladı. Başkan Akan, “Kendisine başarılar diliyoruz. Diğer arkadaşlarımız da bizim için kıymetli.” dedi.
İYİ Parti Yunusemre ilçe Başkanı Tufan Akan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ulusal ve yerel basında çalışan gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Akan, 15 Ocak’ta yapılacak olan İl Kongresi’nde destekledikleri adayı kamuoyuna duyurdu. 4 ismin başkanlık için yarışacağı kongrede İYİ Partili Akan, adaylardan Ali Zafer İksir’i destekleyeceklerini açıkladı. Başkan Akan, geçtiğimiz günlerde dile getirdiği halk ekmek projesi ile ilgili de detay verdi. TOPLANTIYA YOĞUN KATILIM Düzenlenen toplantıya Başkan Akan’ın yanı sıra Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, İYİ Parti Yunusemre ilçe yöneticileri ve Manisa’da görev yapan basın mensupları katıldı. BAŞKAN AKAN’DAN ‘HALK EKMEK’ ÇIKIŞI Başkan Akan, "Daha önce gündeme getirilmedi bu konu. İlk biz gündeme getirdik. Karşılığına da gördük. Türkiye’de belirgin bir ekonomik kriz var. Hala kullanmaktan imtina etseler de sokağa çıktığınızda bunu görebiliyorsunuz. Günde 10 ekmek alan evler var. Ayda 1500 TL ekmek parası veren insanlar var. Belediyeler bu konuda hizmet etmek zorunda. Vatandaşın sıkıntısı neyse o sıkıntıya temas etmekle olur belediyecilik. Gerekli bütün teknik çalışmalarımızı yaptık. Önümüzde yerel seçim yok ama biz 4 yıldır Yunusemre teşkilatı olarak bu konuda çalışıyoruz. Manisa’nın ihtiyacı olan bir ekmek üretim tesisi var. Bunun acilen yapılması lazım. Manisa Büyükşehir Belediyesi yapmama kararında devam ederse, İYİ Parti iktidarında Manisa halk ekmek tesisine kavuşacak. Bunun sözünü verebiliriz. İki kesimi de memnun etmek gerekiyor. Birçok belediyede bu var. Ekmek 5 TL ama halk ekmekte 3 TL olacak. Çok büyük etkisi olacaktır halk için. Manisa kamuoyu olumlu olarak aldı, biz de sahipleniyoruz.” dedi. BAŞKAN AKAN’DAN İKSİR’E DESTEK Başkan Akan, "60 tane ilimizde il kongrelerimiz tamamlandı.  Önümüzdeki hafta cumartesi pazar ve sonraki haftada da yapılacak olan il kongrelerimizle İYİ Parti teşkilatları olarak kongrelerimiz tamamlamış bir şekilde seçime hazır gireceğiz. Önümüzdeki hafta Manisa’da yapılacak olan İl başkanlığı seçiminde 4 tane birbirinden kıymetli arkadaşımız aday. 4 yıl boyunca Yunusemre ilçesinde beraber görev yaptığım, bayrağı önde götüren kardeşimiz Ali Zafer İksir’den yana bir desteğimiz olacak. Kendisine başarılar diliyoruz. Diğer arkadaşlarımız da bizim için kıymetli. Ben kendi meclis üyemden yana oyumu kullanacağım.” açıklamasında bulundu. 
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Manisa’daki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Akan, İYİ Parti İl Kongresi’nde Ali Zafer İksir'e destek vereceklerini de açıkladı. Başkan Akan, “Kendisine başarılar diliyoruz. Diğer arkadaşlarımız da bizim için kıymetli.” dedi.

İYİ Parti Yunusemre ilçe Başkanı Tufan Akan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ulusal ve yerel basında çalışan gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Akan, 15 Ocak’ta yapılacak olan İl Kongresi’nde destekledikleri adayı kamuoyuna duyurdu. 4 ismin başkanlık için yarışacağı kongrede İYİ Partili Akan, adaylardan Ali Zafer İksir’i destekleyeceklerini açıkladı. Başkan Akan, geçtiğimiz günlerde dile getirdiği halk ekmek projesi ile ilgili de detay verdi.

TOPLANTIYA YOĞUN KATILIM

Düzenlenen toplantıya Başkan Akan’ın yanı sıra Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, İYİ Parti Yunusemre ilçe yöneticileri ve Manisa’da görev yapan basın mensupları katıldı.

BAŞKAN AKAN’DAN ‘HALK EKMEK’ ÇIKIŞI

Başkan Akan, "Daha önce gündeme getirilmedi bu konu. İlk biz gündeme getirdik. Karşılığına da gördük. Türkiye’de belirgin bir ekonomik kriz var. Hala kullanmaktan imtina etseler de sokağa çıktığınızda bunu görebiliyorsunuz. Günde 10 ekmek alan evler var. Ayda 1500 TL ekmek parası veren insanlar var. Belediyeler bu konuda hizmet etmek zorunda. Vatandaşın sıkıntısı neyse o sıkıntıya temas etmekle olur belediyecilik. Gerekli bütün teknik çalışmalarımızı yaptık. Önümüzde yerel seçim yok ama biz 4 yıldır Yunusemre teşkilatı olarak bu konuda çalışıyoruz. Manisa’nın ihtiyacı olan bir ekmek üretim tesisi var. Bunun acilen yapılması lazım. Manisa Büyükşehir Belediyesi yapmama kararında devam ederse, İYİ Parti iktidarında Manisa halk ekmek tesisine kavuşacak. Bunun sözünü verebiliriz. İki kesimi de memnun etmek gerekiyor. Birçok belediyede bu var. Ekmek 5 TL ama halk ekmekte 3 TL olacak. Çok büyük etkisi olacaktır halk için. Manisa kamuoyu olumlu olarak aldı, biz de sahipleniyoruz.” dedi.

BAŞKAN AKAN’DAN İKSİR’E DESTEK

Başkan Akan, "60 tane ilimizde il kongrelerimiz tamamlandı.  Önümüzdeki hafta cumartesi pazar ve sonraki haftada da yapılacak olan il kongrelerimizle İYİ Parti teşkilatları olarak kongrelerimiz tamamlamış bir şekilde seçime hazır gireceğiz. Önümüzdeki hafta Manisa’da yapılacak olan İl başkanlığı seçiminde 4 tane birbirinden kıymetli arkadaşımız aday. 4 yıl boyunca Yunusemre ilçesinde beraber görev yaptığım, bayrağı önde götüren kardeşimiz Ali Zafer İksir’den yana bir desteğimiz olacak. Kendisine başarılar diliyoruz. Diğer arkadaşlarımız da bizim için kıymetli. Ben kendi meclis üyemden yana oyumu kullanacağım.” açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.