BAŞKAN AKAN: SEÇİME HAZIRIZ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2023 - 15:06, Güncelleme: 13.03.2023 - 15:06
 

BAŞKAN AKAN: SEÇİME HAZIRIZ

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, seçim tarihinin açıklanmasının ardından sandık güvenliğine ilişkin bilgiler verdi. Başkan Akan, “Bin 500 sandık görevlimizle 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere hazırız. 14 Mayıs’ta halkın iradesini doğru bir şekilde yansıtmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.
Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin tarihi 14 Mayıs 2023 olarak belirlendi. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, seçim tarihinin belirlenmesinin ardından açıklama yaptı. “GELECEĞİMİZ İÇİN BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ” İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, “AK Parti iktidarında Türkiye son 20 yıldır büyük travmalar yaşadı. İktidarın işbilmez yöneticileri Türkiye’yi ekonomik krize sürükledi. Defalarca uyarmamıza, doğruları söylememize rağmen Türk milletini düşünmeyen iktidar temsilcileri, hiçbir sorumluluk almadan ülkeyi uçuruma sürüklemeye devam etti. Şimdi Türkiye’de yepyeni bir sayfanın açılması için önümüzde çok önemli bir seçim var. Türkiye’nin geleceği ve Türk milletinin refahı için bu seçimi kazanacağız” dedi. “YUNUSEMRE’DE TÜM SANDIKLAR GÜVENDE” İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Görev süremiz boyunca teşkilat üyelerimizle birlikte her gün sahada vatandaşlarımızı dinledik. Bir diğer yandan İlçe Başkanlığımız bünyesinde komisyonlar kurarak 2023 seçimlerine hazırlandık. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde vatandaşlarımızın aklındaki en önemli sorunlardan biri de sandık güvenliğiydi. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı olarak tüm okullarda ve sandıklarda sandık sorumlularımız var. Geçtiğimiz seçimlerde Yunusemre ilçemizde 524 sandığımız vardı. İlçemize yönelen göçü de dikkate alarak şu anda bin 500 sandık görevlimiz 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimler için hazır. Sandıklarda görevli olmak isteyen tüm gönüllü vatandaşlarımızın da müşahit olarak kaydını alıyoruz. 14 Mayıs’ta halkın iradesini doğru bir şekilde yansıtmak için var gücümüzle çalışacağız. 14 Mayıs’ta ‘benim dediğim’ değil, ‘halkın dediği’ diyenler iktidar olacak. Türkiye de, Manisa da İYİ olacak”
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, seçim tarihinin açıklanmasının ardından sandık güvenliğine ilişkin bilgiler verdi. Başkan Akan, “Bin 500 sandık görevlimizle 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere hazırız. 14 Mayıs’ta halkın iradesini doğru bir şekilde yansıtmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin tarihi 14 Mayıs 2023 olarak belirlendi. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, seçim tarihinin belirlenmesinin ardından açıklama yaptı.

“GELECEĞİMİZ İÇİN BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, “AK Parti iktidarında Türkiye son 20 yıldır büyük travmalar yaşadı. İktidarın işbilmez yöneticileri Türkiye’yi ekonomik krize sürükledi. Defalarca uyarmamıza, doğruları söylememize rağmen Türk milletini düşünmeyen iktidar temsilcileri, hiçbir sorumluluk almadan ülkeyi uçuruma sürüklemeye devam etti. Şimdi Türkiye’de yepyeni bir sayfanın açılması için önümüzde çok önemli bir seçim var. Türkiye’nin geleceği ve Türk milletinin refahı için bu seçimi kazanacağız” dedi.

“YUNUSEMRE’DE TÜM SANDIKLAR GÜVENDE”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Görev süremiz boyunca teşkilat üyelerimizle birlikte her gün sahada vatandaşlarımızı dinledik. Bir diğer yandan İlçe Başkanlığımız bünyesinde komisyonlar kurarak 2023 seçimlerine hazırlandık. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde vatandaşlarımızın aklındaki en önemli sorunlardan biri de sandık güvenliğiydi. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı olarak tüm okullarda ve sandıklarda sandık sorumlularımız var. Geçtiğimiz seçimlerde Yunusemre ilçemizde 524 sandığımız vardı. İlçemize yönelen göçü de dikkate alarak şu anda bin 500 sandık görevlimiz 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimler için hazır. Sandıklarda görevli olmak isteyen tüm gönüllü vatandaşlarımızın da müşahit olarak kaydını alıyoruz. 14 Mayıs’ta halkın iradesini doğru bir şekilde yansıtmak için var gücümüzle çalışacağız. 14 Mayıs’ta ‘benim dediğim’ değil, ‘halkın dediği’ diyenler iktidar olacak. Türkiye de, Manisa da İYİ olacak”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.