BAŞKAN AKAN: TÜRK MİLLETİ FİYATLARIN ALTINDA EZİLİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2022 - 15:55, Güncelleme: 04.11.2022 - 15:55
 

BAŞKAN AKAN: TÜRK MİLLETİ FİYATLARIN ALTINDA EZİLİYOR

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, TÜİK’in açıkladığı yıllık yüzde 85,51’lik enflasyon rakamını değerlendirdi. Başkan Akan, “Türk halkının vergileriyle ayakta kalan TÜİK, vatandaşımıza yalan söylemeye devam ediyor.” dedi.
TÜİK, Ekim ayı enflasyon verilerini açıkladı. Yıllık enflasyon yüzde 85,51 olarak belirlendi. ENAG ise yıllık enflasyon rakamı yüzde 185,34 olarak açıkladı. “HALKIMIZ GERÇEK ENFLASYONU HER GÜN GÖRÜYOR” İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Başkan Akan, “Türk halkının vergileriyle ayakta kalan TÜİK, vatandaşımıza yalan söylemeye devam ediyor. Her ay bile isteye herkesin yalan olduğunu bildiği enflasyon rakamlarını açıklıyorlar. TÜİK’in açıkladığı her yanlış bilgi; memurumuzun, işçimizin, emeklilerimizin maaşının erimesine neden oluyor. Kendi yarattıkları ekonomik krizi, yine kendileri açıkladıkları yanlış verilerle daha da büyütüyorlar. Peynirin, yoğurdun, etin, hatta ekmeğin fiyatı ortada. Halkımız gerçek enflasyonu her gün pazarda, markette, fatura ödemelerinde gayet iyi görüyor” dedi. “TÜRK MİLLETİ BU İKTİDARI DEĞİŞTİRECEK” İYİ Partili Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Türkiye, AK Parti iktidarının uyguladığı yanlış faiz politikası yüzünden dövizin akıl almaz bir fiyata ulaştığı, maliyetlerin her gün arttığı, istikrarsız bir sözde ekonomi politikasıyla yönetilmeye çalışılıyor. Ülkenin çok küçük bir kısmı bu politika nedeniyle zenginliğine zenginlik katarken, Türk milleti her geçen gün fiyatların altında eziliyor. Türk halkı bunu hak etmiyor. ENAG gibi bağımsız kuruluşları susturmak için çıkarılan dezenformasyon yasası da, TÜİK’in yanlış verileri de hiçbir işe yaramayacak. Tencere kaynamıyor. Türk milleti sandığa gittiğinde kendisini fakirleştiren, bir ekmek alırken bile iki kere düşünecek duruma getiren bu iktidarı değiştirecek. Türkiye, 2023 Genel Seçimleri’nden sonra İYİ Parti’nin akılcı ekonomi politikalarıyla rahat bir nefes alacak”
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, TÜİK’in açıkladığı yıllık yüzde 85,51’lik enflasyon rakamını değerlendirdi. Başkan Akan, “Türk halkının vergileriyle ayakta kalan TÜİK, vatandaşımıza yalan söylemeye devam ediyor.” dedi.

TÜİK, Ekim ayı enflasyon verilerini açıkladı. Yıllık enflasyon yüzde 85,51 olarak belirlendi. ENAG ise yıllık enflasyon rakamı yüzde 185,34 olarak açıkladı.

“HALKIMIZ GERÇEK ENFLASYONU HER GÜN GÖRÜYOR”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Başkan Akan, “Türk halkının vergileriyle ayakta kalan TÜİK, vatandaşımıza yalan söylemeye devam ediyor. Her ay bile isteye herkesin yalan olduğunu bildiği enflasyon rakamlarını açıklıyorlar. TÜİK’in açıkladığı her yanlış bilgi; memurumuzun, işçimizin, emeklilerimizin maaşının erimesine neden oluyor. Kendi yarattıkları ekonomik krizi, yine kendileri açıkladıkları yanlış verilerle daha da büyütüyorlar. Peynirin, yoğurdun, etin, hatta ekmeğin fiyatı ortada. Halkımız gerçek enflasyonu her gün pazarda, markette, fatura ödemelerinde gayet iyi görüyor” dedi.

“TÜRK MİLLETİ BU İKTİDARI DEĞİŞTİRECEK”

İYİ Partili Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Türkiye, AK Parti iktidarının uyguladığı yanlış faiz politikası yüzünden dövizin akıl almaz bir fiyata ulaştığı, maliyetlerin her gün arttığı, istikrarsız bir sözde ekonomi politikasıyla yönetilmeye çalışılıyor. Ülkenin çok küçük bir kısmı bu politika nedeniyle zenginliğine zenginlik katarken, Türk milleti her geçen gün fiyatların altında eziliyor. Türk halkı bunu hak etmiyor. ENAG gibi bağımsız kuruluşları susturmak için çıkarılan dezenformasyon yasası da, TÜİK’in yanlış verileri de hiçbir işe yaramayacak. Tencere kaynamıyor. Türk milleti sandığa gittiğinde kendisini fakirleştiren, bir ekmek alırken bile iki kere düşünecek duruma getiren bu iktidarı değiştirecek. Türkiye, 2023 Genel Seçimleri’nden sonra İYİ Parti’nin akılcı ekonomi politikalarıyla rahat bir nefes alacak”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.