BAŞKAN AKAN YUNUSEMRE BELEDİYESİ’Nİ GÖZÜNE KESTİRDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 17:03, Güncelleme: 27.04.2022 - 17:03
 

BAŞKAN AKAN YUNUSEMRE BELEDİYESİ’Nİ GÖZÜNE KESTİRDİ

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, partisinin Yunusemre ilçesi kurmaylarıyla, düzenlediği iftar organizasyonunda bir araya geldi. Yunusemre Belediye Meclis üyeleri, Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Politikaları üyeleri ve mahalle başkanlarıyla buluşan Başkan Akan, iftar programında önemli açıklamalara imza attı.
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, partisinin Yunusemre Belediye Meclis üyeleri, Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Politikaları üyeleri ve mahalle başkanlarıyla bir araya geldiği iftar programı düzenledi. Başkan Akan, “Bu birlik ve beraberliğimizin yıllarca daim olmasını diliyorum. Allah, 2 sene sonra yapacak olduğumuz iftar yemeğini Yunusemre Belediyesi’nin bahçesinde yapmayı bizlere nasip etsin” dedi. “2 SENE SONRA YUNUSEMRE BELEDİYESİ’NİN BAHÇESİNDE…” İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, “Her biri birbirinden cesur, Türkiye’nin aydınlığa çıkması için bizlerle yol yürüyen arkadaşlarımızın tamamına teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğimizin yıllarca daim olmasını diliyorum. Türkiye’deki 950 ilçe içerisinde, yaptığımız çalışmalarla her daim ilk 10 ilçe içerisinde bulunuyoruz. Göreve başladığımız ilk günden bugüne üye sayımızı 30 kat arttırarak böyle bir başarıya imza atıp örnek olan, bir tane dahi fire vermeden tam 3 yıldır benimle birlikte yol yürüyen siz sevgili teşkilat mensuplarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim kılsın. Allah, daha nice iftarlara hep birlikte ulaşmamızı nasip etsin. Allah, 2 sene sonra yapacak olduğumuz iftar yemeğini Yunusemre Belediyesi’nin bahçesinde yapmayı bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, partisinin Yunusemre ilçesi kurmaylarıyla, düzenlediği iftar organizasyonunda bir araya geldi. Yunusemre Belediye Meclis üyeleri, Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Politikaları üyeleri ve mahalle başkanlarıyla buluşan Başkan Akan, iftar programında önemli açıklamalara imza attı.

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, partisinin Yunusemre Belediye Meclis üyeleri, Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Politikaları üyeleri ve mahalle başkanlarıyla bir araya geldiği iftar programı düzenledi. Başkan Akan, “Bu birlik ve beraberliğimizin yıllarca daim olmasını diliyorum. Allah, 2 sene sonra yapacak olduğumuz iftar yemeğini Yunusemre Belediyesi’nin bahçesinde yapmayı bizlere nasip etsin” dedi.

“2 SENE SONRA YUNUSEMRE BELEDİYESİ’NİN BAHÇESİNDE…”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, “Her biri birbirinden cesur, Türkiye’nin aydınlığa çıkması için bizlerle yol yürüyen arkadaşlarımızın tamamına teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğimizin yıllarca daim olmasını diliyorum. Türkiye’deki 950 ilçe içerisinde, yaptığımız çalışmalarla her daim ilk 10 ilçe içerisinde bulunuyoruz. Göreve başladığımız ilk günden bugüne üye sayımızı 30 kat arttırarak böyle bir başarıya imza atıp örnek olan, bir tane dahi fire vermeden tam 3 yıldır benimle birlikte yol yürüyen siz sevgili teşkilat mensuplarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim kılsın. Allah, daha nice iftarlara hep birlikte ulaşmamızı nasip etsin. Allah, 2 sene sonra yapacak olduğumuz iftar yemeğini Yunusemre Belediyesi’nin bahçesinde yapmayı bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.