BAŞKAN AKAN YUNUSEMRELİ MUHTARLARI AĞIRLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2022 - 15:58, Güncelleme: 19.12.2022 - 15:58
 

BAŞKAN AKAN YUNUSEMRELİ MUHTARLARI AĞIRLADI

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Büyükşehir Muhtarlar Derneği başkan ve üyelerini makamında ağırlayarak kentin sorunları konusunda istişarelerde bulundu. Başkan Akan, “Sorunların çözümü için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu süreçte mahalle muhtarlarımızın bizlere destekleri çok büyük.” dedi.
Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Barbaros Mahalle Muhtarı Siyami Alak, Hafsa Sultan Mahalle Muhtarı Zuhal Güneş ve Yeni Mahalle Mahalle Muhtarı Hüseyin Özdemir; İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan'ı makamında ziyaret etti. BAŞKAN AKAN SORUNLARI DİNLEDİ Mahallelerde yaşanan temel sorunlara değinen muhtarlar, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan'a talep ve çözüm önerilerini aktardı. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan da, muhtarların sorunlarını dinleyerek yerel yönetime çözüm önerilerini ileteceklerini belirtti. "ORTAK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK" İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Mahalle muhtarlarımızla her zaman iletişim halindeyiz. Manisamızın, Yunusemremizin çok ciddi sorunları olduğunu farkındayız. Gerek altyapı, gerek üstyapı, gerekse sosyal alanlar anlamında yıllardır çözülemeyen kronik problemlerimiz var. Ekonomik krizin getirmiş olduğu, özellikle de sosyoekonomik anlamda yetersiz kalan mahallelelerimizde hissedilen çok ciddi bir uyuşturucu sorunu var. Tüm bunları farkındayız. Sorunların çözümü için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu süreçte mahalle muhtarlarımızın bizlere destekleri çok büyük. Ziyaretleri ve aktardıkları bilgiler için kendilerine teşekkür ediyorum. Yunusemremizi, Türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri haline getirmek için dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Büyükşehir Muhtarlar Derneği başkan ve üyelerini makamında ağırlayarak kentin sorunları konusunda istişarelerde bulundu. Başkan Akan, “Sorunların çözümü için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu süreçte mahalle muhtarlarımızın bizlere destekleri çok büyük.” dedi.

Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Barbaros Mahalle Muhtarı Siyami Alak, Hafsa Sultan Mahalle Muhtarı Zuhal Güneş ve Yeni Mahalle Mahalle Muhtarı Hüseyin Özdemir; İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan'ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN AKAN SORUNLARI DİNLEDİ

Mahallelerde yaşanan temel sorunlara değinen muhtarlar, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan'a talep ve çözüm önerilerini aktardı. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan da, muhtarların sorunlarını dinleyerek yerel yönetime çözüm önerilerini ileteceklerini belirtti.

"ORTAK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Mahalle muhtarlarımızla her zaman iletişim halindeyiz. Manisamızın, Yunusemremizin çok ciddi sorunları olduğunu farkındayız. Gerek altyapı, gerek üstyapı, gerekse sosyal alanlar anlamında yıllardır çözülemeyen kronik problemlerimiz var. Ekonomik krizin getirmiş olduğu, özellikle de sosyoekonomik anlamda yetersiz kalan mahallelelerimizde hissedilen çok ciddi bir uyuşturucu sorunu var. Tüm bunları farkındayız. Sorunların çözümü için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu süreçte mahalle muhtarlarımızın bizlere destekleri çok büyük. Ziyaretleri ve aktardıkları bilgiler için kendilerine teşekkür ediyorum. Yunusemremizi, Türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri haline getirmek için dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.