BAŞKAN AKAN’DAN TÜİK’E TEPKİ: UTANÇ DUYUYORUZ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2022 - 13:21, Güncelleme: 13.09.2022 - 13:21
 

BAŞKAN AKAN’DAN TÜİK’E TEPKİ: UTANÇ DUYUYORUZ

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, TÜİK tarafından açıklanan işsizlik rakamlarını değerlendirdi. Başkan Akan, “Türkiye, büyük bir ekonomik kriz ve işsizlik sorunuyla boğuşuyor ama devletin kurumu TÜİK bunu görmezden geliyor.” açıklamasında bulundu.
TÜİK, Temmuz ayı işsizlik rakamlarını açıkladı. Buna göre işsizlik rakamı yüzde 10,1 olarak gerçekleşti. “TÜİK İŞSİZLİK RAKAMLARINI DA MAKYAJLADI” İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, TÜİK’in işsizlik rakamlarına ilişkin açıklamalar yaptı. Başkan Akan, “TÜİK, artık Türk milletine değil, yalnızca Cumhurbaşkanı’na hizmet eder hale getirilmiştir. Cumhurbaşkanı’nı üzmeme kurumu olan TÜİK, enflasyon verileri gibi işsizlik rakamlarını da makyajladı. Üniversite öğrencilerimiz işsiz, lise mezunu gençlerimiz işsiz, hayatının en rahat yaşaması gereken döneminde emeklilerimiz iş arıyor. Türkiye, büyük bir ekonomik kriz ve işsizlik sorunuyla boğuşuyor ama devletin kurumu TÜİK bunu görmezden geliyor” dedi. “HALKI KANDIRMAYA ÇALIŞMAKTAN VAZGEÇİN” İYİ Partili Akan, “TÜİK’in her ay türlü türlü oyunlarla işsizlik ve enflasyon rakamlarını düşük göstermelerinden utanç duyuyoruz. Türk milleti TÜİK’in kağıt üzerinde oynadığı veriler nedeniyle çok büyük bedeller ödemek zorunda kalıyor. Buradan TÜİK’e bir kez daha sesleniyoruz, siz tek bir kişiye değil, milletimize hizmet etmek için o koltuklarda oturuyorsunuz. Yalan verilerle halkı kandırmaya çalışmaktan vazgeçin, şeffaf olun. TÜİK’in yerle bir ettiğiniz itibarını düzeltmeye odaklanın.” diyerek sözlerine son verdi.
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, TÜİK tarafından açıklanan işsizlik rakamlarını değerlendirdi. Başkan Akan, “Türkiye, büyük bir ekonomik kriz ve işsizlik sorunuyla boğuşuyor ama devletin kurumu TÜİK bunu görmezden geliyor.” açıklamasında bulundu.

TÜİK, Temmuz ayı işsizlik rakamlarını açıkladı. Buna göre işsizlik rakamı yüzde 10,1 olarak gerçekleşti.

“TÜİK İŞSİZLİK RAKAMLARINI DA MAKYAJLADI”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, TÜİK’in işsizlik rakamlarına ilişkin açıklamalar yaptı. Başkan Akan, “TÜİK, artık Türk milletine değil, yalnızca Cumhurbaşkanı’na hizmet eder hale getirilmiştir. Cumhurbaşkanı’nı üzmeme kurumu olan TÜİK, enflasyon verileri gibi işsizlik rakamlarını da makyajladı. Üniversite öğrencilerimiz işsiz, lise mezunu gençlerimiz işsiz, hayatının en rahat yaşaması gereken döneminde emeklilerimiz iş arıyor. Türkiye, büyük bir ekonomik kriz ve işsizlik sorunuyla boğuşuyor ama devletin kurumu TÜİK bunu görmezden geliyor” dedi.

“HALKI KANDIRMAYA ÇALIŞMAKTAN VAZGEÇİN”

İYİ Partili Akan, “TÜİK’in her ay türlü türlü oyunlarla işsizlik ve enflasyon rakamlarını düşük göstermelerinden utanç duyuyoruz. Türk milleti TÜİK’in kağıt üzerinde oynadığı veriler nedeniyle çok büyük bedeller ödemek zorunda kalıyor. Buradan TÜİK’e bir kez daha sesleniyoruz, siz tek bir kişiye değil, milletimize hizmet etmek için o koltuklarda oturuyorsunuz. Yalan verilerle halkı kandırmaya çalışmaktan vazgeçin, şeffaf olun. TÜİK’in yerle bir ettiğiniz itibarını düzeltmeye odaklanın.” diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.