BAŞKAN AKIN'DAN ETV VE DENGE GAZETESİ'NE ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2022 - 20:51, Güncelleme: 14.12.2022 - 20:51
 

BAŞKAN AKIN'DAN ETV VE DENGE GAZETESİ'NE ZİYARET

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, ETV'nin kuruluşunun 29. Yılı nedeniyle ziyarette bulundu. Başkan Akın, ETV ve Denge Gazetesi çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi. ETV'nin 29. Kuruluş yılını kutlayan Başkan Akın, çalışmalarından dolayı ETV ailesine tebriklerini sundu. "ETV AİLESİNİ KUTLUYORUM" Başarı dileklerini ileten Başkan Akın, "29 yıldır aynı çizgi ve doğrultuda yayın yapan ETV ailesini tebrik ediyorum. 29. Yıldönümünüzü de tekrardan kutluyorum. Aynı azim ve iradeyle de yolunuza devam edeceğinizden bir şüphem yok. ETV ve Denge Gazetesi ile koordineli bir çalışmamız var. Umarım, bu çalışma birlikteliğimiz de daha uzun seneler devam eder. Tüm arkadaşlara çalışmalarında başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu. KÜÇÜK'TEN BAŞKAN AKIN'A TEŞEKKÜR ETV müdürü Görkem Küçük, "Sayın Başkan Çetin Akın'ın ziyareti bizi oldukça memnun ve mutlu etti. ETV'nin kuruluşunun 29. Yılı nedeniyle bizleri yalnız bırakmayarak, ziyarete geldiği için de teşekkürlerimi sunuyorum. Turgutlu Belediyesi ve Başkan Akın'la güzel bir çalışma ortamı oluşturduğumuzu düşünüyorum. Başkan Akın'a bundan sonraki çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum." ifadesinde bulundu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, ETV'nin kuruluşunun 29. Yılı nedeniyle ziyarette bulundu. Başkan Akın, ETV ve Denge Gazetesi çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi. ETV'nin 29. Kuruluş yılını kutlayan Başkan Akın, çalışmalarından dolayı ETV ailesine tebriklerini sundu.

"ETV AİLESİNİ KUTLUYORUM"

Başarı dileklerini ileten Başkan Akın, "29 yıldır aynı çizgi ve doğrultuda yayın yapan ETV ailesini tebrik ediyorum. 29. Yıldönümünüzü de tekrardan kutluyorum. Aynı azim ve iradeyle de yolunuza devam edeceğinizden bir şüphem yok. ETV ve Denge Gazetesi ile koordineli bir çalışmamız var. Umarım, bu çalışma birlikteliğimiz de daha uzun seneler devam eder. Tüm arkadaşlara çalışmalarında başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

KÜÇÜK'TEN BAŞKAN AKIN'A TEŞEKKÜR

ETV müdürü Görkem Küçük, "Sayın Başkan Çetin Akın'ın ziyareti bizi oldukça memnun ve mutlu etti. ETV'nin kuruluşunun 29. Yılı nedeniyle bizleri yalnız bırakmayarak, ziyarete geldiği için de teşekkürlerimi sunuyorum. Turgutlu Belediyesi ve Başkan Akın'la güzel bir çalışma ortamı oluşturduğumuzu düşünüyorum. Başkan Akın'a bundan sonraki çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum." ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.