BAŞKAN ALİ BARTU YENİDEN ADAY

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2021 - 17:15, Güncelleme: 17.11.2021 - 17:15
 

BAŞKAN ALİ BARTU YENİDEN ADAY

Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu, 2022 yılında yapılacak olan oda seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.
Looks Hotelde gerçekleşen programda adaylığını açıklayan Bartu, “Berberlik mesleğine ustam Ahmet Bartu yanında 1965 yılında başladım, 1984 yılından itibaren odamızın kayıtlı üyesiyim. 2005 yılında yapılan seçimlerde üyelerimizin teveccühü ile oda yönetim kurulu üyeliğine seçildim. Sonrasında başkanlık görevine gelerek 16 yıldır odamızın başkanlığını yapmaktayım. Bu süre zarfında gördüm ki odamızın meseleleri ve üyelerimizin isteklerine tam gün zaman ayırmak zorundayım çünkü bizim odamızın başkanlığı uzaktan telefonla veya dükkandan yönetilecek bir görev değil. Oda üyelerimizin bu ekonomik şartların en zor olduğu günlerde onlara en iyi hizmeti verebilmek için tüm kalbimle ve bedenimle çalıştım, telefonum haftada 7 gün 24 saat üyelerim için açıktır. Bizzat üyelerimizin iş yerlerini ziyaret ettim. Tüm resmi kurumlarla iyi ilişkiler içerisinde bulunarak kanunlar çerçevesinde her üyemizin işi için bizzat girişimlerde bulundum. Çok sıkıntılı geçen pandemi sürecinde gerek yardımlar gerek yasağın kalkması için bütün kurumlara başvuruda bulundum, çözüm aradım. Daha önce yaptığımız gibi yine birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve mesleğimizi geliştirmek için eğitimlerimizi yapacağız. İşte bu sebeple siz saygıdeğer üyelerimizin mesleğine ve sorunlarına sahip çıkması ve bizlerin ne kadar büyük bir aile olduğunu göstermemiz için tüm üyelerimi 2022 yılında yapılacak olan Genel Kurulumuza davet ediyorum. Bu şerefli göreve Allahın izni sizlerin desteği ile yine adayım. Bugüne kadar kimseyi kırmadım. Kim telefon ettiyse işini görmeye çalıştım. Diğer adaylara da başarılar diliyorum” dedi.  “YETERİ DESTEK ALAMADIK” Pandemi döneminde ilçe belediyelerden destek aldıklarını ifade eden Başkan Bartu, aynı desteği Manisa Büyükşehir Belediyesinden göremediklerini söyledi. Bartu, pandemiye rağmen açılan dükkan sayısının fazla olmasına dikkat çekti, eğitimli kuaför ve berberlerin olmasını istedi.  4 ADAY BULUNUYOR Ocak ayında yapılması planlanan seçimlerde mevcut Başkan Ali Bartunun yanı sıra eski başkan Emrullah Demirşah, Ayhan Öci ve Adem Şahin yarışıyor. 700e yakın berber ve kuaförün oy kullanması bekleniyor.
Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu, 2022 yılında yapılacak olan oda seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Looks Hotelde gerçekleşen programda adaylığını açıklayan Bartu, “Berberlik mesleğine ustam Ahmet Bartu yanında 1965 yılında başladım, 1984 yılından itibaren odamızın kayıtlı üyesiyim. 2005 yılında yapılan seçimlerde üyelerimizin teveccühü ile oda yönetim kurulu üyeliğine seçildim. Sonrasında başkanlık görevine gelerek 16 yıldır odamızın başkanlığını yapmaktayım. Bu süre zarfında gördüm ki odamızın meseleleri ve üyelerimizin isteklerine tam gün zaman ayırmak zorundayım çünkü bizim odamızın başkanlığı uzaktan telefonla veya dükkandan yönetilecek bir görev değil. Oda üyelerimizin bu ekonomik şartların en zor olduğu günlerde onlara en iyi hizmeti verebilmek için tüm kalbimle ve bedenimle çalıştım, telefonum haftada 7 gün 24 saat üyelerim için açıktır. Bizzat üyelerimizin iş yerlerini ziyaret ettim. Tüm resmi kurumlarla iyi ilişkiler içerisinde bulunarak kanunlar çerçevesinde her üyemizin işi için bizzat girişimlerde bulundum. Çok sıkıntılı geçen pandemi sürecinde gerek yardımlar gerek yasağın kalkması için bütün kurumlara başvuruda bulundum, çözüm aradım. Daha önce yaptığımız gibi yine birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve mesleğimizi geliştirmek için eğitimlerimizi yapacağız. İşte bu sebeple siz saygıdeğer üyelerimizin mesleğine ve sorunlarına sahip çıkması ve bizlerin ne kadar büyük bir aile olduğunu göstermemiz için tüm üyelerimi 2022 yılında yapılacak olan Genel Kurulumuza davet ediyorum. Bu şerefli göreve Allahın izni sizlerin desteği ile yine adayım. Bugüne kadar kimseyi kırmadım. Kim telefon ettiyse işini görmeye çalıştım. Diğer adaylara da başarılar diliyorum” dedi. 

“YETERİ DESTEK ALAMADIK”

Pandemi döneminde ilçe belediyelerden destek aldıklarını ifade eden Başkan Bartu, aynı desteği Manisa Büyükşehir Belediyesinden göremediklerini söyledi. Bartu, pandemiye rağmen açılan dükkan sayısının fazla olmasına dikkat çekti, eğitimli kuaför ve berberlerin olmasını istedi. 

4 ADAY BULUNUYOR

Ocak ayında yapılması planlanan seçimlerde mevcut Başkan Ali Bartunun yanı sıra eski başkan Emrullah Demirşah, Ayhan Öci ve Adem Şahin yarışıyor. 700e yakın berber ve kuaförün oy kullanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.