Başkan Bilgin'den AK Parti ve DP'ye Ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.06.2021 - 13:01, Güncelleme: 16.06.2021 - 13:01
 

Başkan Bilgin'den AK Parti ve DP'ye Ziyaret

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Bayram Atilla Haspehlivanlar'ı parti binasında ziyaret etti.
AK Parti Saruhanlı İlçe Binasında, İlçe Başkanı Haspehlivanlar ve Partinin Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Bilgin, Saruhanlı için yapılacak yatırım ve projeler için birlikte hareket etmenin önemine değindi. Haspehlivanlar ise ziyaretinden dolayı Başkan Bilgin'e teşekkür ederek, Saruhanlı için yapılacak hizmetlere destek olmaya hazır olduklarını ifade etti. Başkan Bilgin'den Demokrat Parti'ye Ziyaret Başkan Bilgin, daha sonra Demokrat Parti Saruhanlı İlçe Başkanlığına atanan Süleyman Çınar'a "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. DP Saruhanlı İlçe Binasında, İlçe Başkanı Çınar ve Partinin Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Bilgin, Çınar ve ekibine başarılar diledi. Başkan Çınar ise ziyaretinden dolayı Başkan Bilgin'e teşekkür etti. Başkan Bilgin'in siyasi parti ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Abacı ve Millet İttifakı Meclis Üyeleri de yer aldı.
Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Bayram Atilla Haspehlivanlar'ı parti binasında ziyaret etti.

AK Parti Saruhanlı İlçe Binasında, İlçe Başkanı Haspehlivanlar ve Partinin Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Bilgin, Saruhanlı için yapılacak yatırım ve projeler için birlikte hareket etmenin önemine değindi.

Haspehlivanlar ise ziyaretinden dolayı Başkan Bilgin'e teşekkür ederek, Saruhanlı için yapılacak hizmetlere destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.

Başkan Bilgin'den Demokrat Parti'ye Ziyaret

Başkan Bilgin, daha sonra Demokrat Parti Saruhanlı İlçe Başkanlığına atanan Süleyman Çınar'a "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

DP Saruhanlı İlçe Binasında, İlçe Başkanı Çınar ve Partinin Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Bilgin, Çınar ve ekibine başarılar diledi.

Başkan Çınar ise ziyaretinden dolayı Başkan Bilgin'e teşekkür etti.

Başkan Bilgin'in siyasi parti ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Abacı ve Millet İttifakı Meclis Üyeleri de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.