BAŞKAN ÇELİK GÜVEN TAZELEYEN BAŞKANLARI TEBRİK ZİYARETİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2022 - 11:16, Güncelleme: 16.03.2022 - 11:16
 

BAŞKAN ÇELİK GÜVEN TAZELEYEN BAŞKANLARI TEBRİK ZİYARETİ

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapılan kongreler ile yeni yönetimlerini seçen Manisa Bakkallar Odası ve Manisa Lokantacılar Odası’nı ziyaret ederek, başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilk ziyaretini Manisa Bakkallar Odası’na yaptı. Oda Başkanı Saffet Taşkıncan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Çelik, tebriklerini iletti. Başkan Çelik ziyarette şöyle konuştu; “Kongrede güven tazeleyerek, seçildikleri yeni dönemde değerli başkanımız Saffet Taşkıncan ve yönetimine üstün başarılar diliyorum. Bakkallar;  en yaygın diyebileceğimiz, her sokakta bulunan hepimizin özelinde ‘Bakkal amcalar’ olarak iz bırakmış olan mahallenin emin kişisi, emanet bırakılanlarıdır. Bakkallarımız ticari faaliyetlerinin yanında sosyal hayatımız açısından da çok önemli bir yeri olan esnaf grubudur. Biz de odamızla bugüne kadar bir uyum içerisinde hizmet ettik. Odamız üyesi esnaflarımızın talepleri bize geldiğinde yasalar ve imkanlar nispetinde yerine getirebilmek için büyük çaba ve gayret sarf ettik. Telefonlarımız hep açık oldu. Sürekli iletişim kanallarımız açıktı. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu hukukumuzu sürdürerek vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Bizi kabulleri için teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun.” “HER SIKINTIMIZDA YANIMIZDA OLDUNUZ”  Manisa Bakkallar Odası Başkanı Saffet Taşkıncan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti; “Şahsım ve arkadaşlarım adına ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Ayağınıza sağlık. Devamlı belirttiğiniz gibi iç içeyiz.  Her sıkıntımızda yanımızda oldunuz.” İKİNCİ DURAK MANİSA LOKANTACILAR ODASI Başkan Çelik’in bir sonraki ziyaret durağı Manisa Lokantacılar Odası oldu.  Oda Başkanı Mehmet Akgül ve yönetimiyle bir araya gelen Başkan Çelik “Tek aday olarak katıldığı kongrede yeniden güven tazeleyen Başkanımız Mehmet Akgül ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Değerli başkanımızla uzun yıllardan beri görüşüyoruz. Sayın Mehmet Akgül Lokantacılar Odası başkanlığının yanında bizlerin bir büyüğü, abisidir. Bu şehrin eşrafıdır. Zaman zaman istişare edebildiğimiz , ihtiyaç duyduğumuzda konuştuğumuz ya da yeri geldiğinde bizi uyaran, ikaz eden ağabeylerimizden birisi. Varlığından güç alıyoruz. Bizi kabul etikleri için teşekkür ediyorum. Abi kardeş hukuku içerisinde bugüne kadar birlikte hizmet ettik. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte de aynı anlayışla hem oda üyelerine hem de halkımıza layık oldukları en güzel hizmeti sunmak için elbirliğiyle çalışacağız. Bugüne kadar ki katkıları, destekleri için çok teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte de hep yanlarında olacağımızı ifade ederek, kendilerini tebrik ediyorum.”  şeklinde konuştu. “YAKIN TEMAS İÇERİSİNDE OLDUK” Başkan Çelik’in ziyaretlerinin kendilerini çok memnun ettiğini ifade eden Başkan Akgül ise şöyle dedi; “Değerli başkanımıza, kardeşime ziyareti nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Hem başkanımız hem de Şehzadeler Belediyesi çalışanları ile yakın temas içerisinde olduk. Birbirimizin derdini dinleyip merhem olmaya çalıştık.  İnşallah yine el ele,  güler yüzle hem esnafımıza hem de Manisa’ya hizmet edeceğiz.”
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapılan kongreler ile yeni yönetimlerini seçen Manisa Bakkallar Odası ve Manisa Lokantacılar Odası’nı ziyaret ederek, başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilk ziyaretini Manisa Bakkallar Odası’na yaptı. Oda Başkanı Saffet Taşkıncan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Çelik, tebriklerini iletti. Başkan Çelik ziyarette şöyle konuştu; “Kongrede güven tazeleyerek, seçildikleri yeni dönemde değerli başkanımız Saffet Taşkıncan ve yönetimine üstün başarılar diliyorum. Bakkallar;  en yaygın diyebileceğimiz, her sokakta bulunan hepimizin özelinde ‘Bakkal amcalar’ olarak iz bırakmış olan mahallenin emin kişisi, emanet bırakılanlarıdır. Bakkallarımız ticari faaliyetlerinin yanında sosyal hayatımız açısından da çok önemli bir yeri olan esnaf grubudur. Biz de odamızla bugüne kadar bir uyum içerisinde hizmet ettik. Odamız üyesi esnaflarımızın talepleri bize geldiğinde yasalar ve imkanlar nispetinde yerine getirebilmek için büyük çaba ve gayret sarf ettik. Telefonlarımız hep açık oldu. Sürekli iletişim kanallarımız açıktı. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu hukukumuzu sürdürerek vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Bizi kabulleri için teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun.”

“HER SIKINTIMIZDA YANIMIZDA OLDUNUZ”

 Manisa Bakkallar Odası Başkanı Saffet Taşkıncan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti; “Şahsım ve arkadaşlarım adına ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Ayağınıza sağlık. Devamlı belirttiğiniz gibi iç içeyiz.  Her sıkıntımızda yanımızda oldunuz.”

İKİNCİ DURAK MANİSA LOKANTACILAR ODASI

Başkan Çelik’in bir sonraki ziyaret durağı Manisa Lokantacılar Odası oldu.  Oda Başkanı Mehmet Akgül ve yönetimiyle bir araya gelen Başkan Çelik “Tek aday olarak katıldığı kongrede yeniden güven tazeleyen Başkanımız Mehmet Akgül ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Değerli başkanımızla uzun yıllardan beri görüşüyoruz. Sayın Mehmet Akgül Lokantacılar Odası başkanlığının yanında bizlerin bir büyüğü, abisidir. Bu şehrin eşrafıdır. Zaman zaman istişare edebildiğimiz , ihtiyaç duyduğumuzda konuştuğumuz ya da yeri geldiğinde bizi uyaran, ikaz eden ağabeylerimizden birisi. Varlığından güç alıyoruz. Bizi kabul etikleri için teşekkür ediyorum. Abi kardeş hukuku içerisinde bugüne kadar birlikte hizmet ettik. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte de aynı anlayışla hem oda üyelerine hem de halkımıza layık oldukları en güzel hizmeti sunmak için elbirliğiyle çalışacağız. Bugüne kadar ki katkıları, destekleri için çok teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte de hep yanlarında olacağımızı ifade ederek, kendilerini tebrik ediyorum.”  şeklinde konuştu.

“YAKIN TEMAS İÇERİSİNDE OLDUK”

Başkan Çelik’in ziyaretlerinin kendilerini çok memnun ettiğini ifade eden Başkan Akgül ise şöyle dedi; “Değerli başkanımıza, kardeşime ziyareti nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Hem başkanımız hem de Şehzadeler Belediyesi çalışanları ile yakın temas içerisinde olduk. Birbirimizin derdini dinleyip merhem olmaya çalıştık.  İnşallah yine el ele,  güler yüzle hem esnafımıza hem de Manisa’ya hizmet edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.