BAŞKAN ÇELİK ÖĞRENCİLERE TECRÜBELERİNİ AKTARDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2022 - 14:35, Güncelleme: 20.12.2022 - 14:35
 

BAŞKAN ÇELİK ÖĞRENCİLERE TECRÜBELERİNİ AKTARDI

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 'Hedef Kariyer 2023 Gençlerle Buluşma' programına katıldı. Başkan Çelik, öğrencilere deneyimlerini ve tecrübelerini anlattı.
Gençlere verdiği önemle adından sıkça söz ettiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik tekrardan gençlerle bir araya geldi. Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 'Hedef Kariyer 2023 Gençlerle Buluşma' programına katılan Başkan Çelik, belediyenin çalışmalarını ve deneyimlerini öğrencilere aktardı. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal demir de, Başkan Çelik’e eşlik etti. "GENÇ KARDEŞLERİMİZ İLE BİR ARADAYIZ" Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Çelik, "Haftanın ilk gününde geleceğimizin teminatı genç kardeşlerimiz ile bir aradayız... Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin "Hedef Kariyer 2023 Gençlerle Buluşma" programında genç kardeşlerimize Belediyecilik çalışmaları ve deneyimlerimizi aktardık." açıklamasında bulundu.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 'Hedef Kariyer 2023 Gençlerle Buluşma' programına katıldı. Başkan Çelik, öğrencilere deneyimlerini ve tecrübelerini anlattı.

Gençlere verdiği önemle adından sıkça söz ettiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik tekrardan gençlerle bir araya geldi. Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 'Hedef Kariyer 2023 Gençlerle Buluşma' programına katılan Başkan Çelik, belediyenin çalışmalarını ve deneyimlerini öğrencilere aktardı. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal demir de, Başkan Çelik’e eşlik etti.

"GENÇ KARDEŞLERİMİZ İLE BİR ARADAYIZ"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Çelik, "Haftanın ilk gününde geleceğimizin teminatı genç kardeşlerimiz ile bir aradayız... Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin "Hedef Kariyer 2023 Gençlerle Buluşma" programında genç kardeşlerimize Belediyecilik çalışmaları ve deneyimlerimizi aktardık." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.