BAŞKAN ÇELİK REGAİB KANDİLİNİ KUTLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2023 - 14:33, Güncelleme: 25.01.2023 - 14:33
 

BAŞKAN ÇELİK REGAİB KANDİLİNİ KUTLADI

Regaib Kandili nedeni ile bir mesaj yayımlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,“Bütün hemşerilerimin, cümle Müslümanların Regaib Kandilini kutlar, Regaib Kandilinin ve Üç Ayların tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  Üç Ayların başlangıcı ve Regaib Kandili nedeni ile bir mesaj yayımladı. “REGAİB KANDİLİ RAĞBET GECESİDİR” Başkan Çelik mesajında “Büyük bir sevinç ve huzurla Allah’ın rahmeti, bereketi, bağışlaması bol bir manevi mevsime Üç Aylara girişimizi müjdeleyen bir Regaib Kandilini daha idrak ediyoruz. Geçen yıl bu mübarek geceyi ve Üç Ayları idrak edip bu yıla erişemeyip Hakk’ın rahmetine kavuşan müminlere ve bu vatan için toprağa düşen şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Üç Ayların başladığını müjdeleyen bu mübarek gece; Allah’ın bağışlamasının, lütuf ve kereminin indiği rağbet gecesidir. İnsan Allah katında rağbet ettiği şeylere göre rağbet görür. Bu kutlu gecede ‘rağbetimizi’ iyiye, doğruya, güzele, güzel ahlaka ve Allah’a yöneltip onun rızasına talip olarak Allah’tan rağbet görmeniz dileğiyle bütün hemşerilerimin, cümle Müslümanların Regaib Kandilini kutlar, Regaib Kandilinin ve Üç Ayların tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ederim” dedi.
Regaib Kandili nedeni ile bir mesaj yayımlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,“Bütün hemşerilerimin, cümle Müslümanların Regaib Kandilini kutlar, Regaib Kandilinin ve Üç Ayların tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  Üç Ayların başlangıcı ve Regaib Kandili nedeni ile bir mesaj yayımladı.

“REGAİB KANDİLİ RAĞBET GECESİDİR”

Başkan Çelik mesajında “Büyük bir sevinç ve huzurla Allah’ın rahmeti, bereketi, bağışlaması bol bir manevi mevsime Üç Aylara girişimizi müjdeleyen bir Regaib Kandilini daha idrak ediyoruz. Geçen yıl bu mübarek geceyi ve Üç Ayları idrak edip bu yıla erişemeyip Hakk’ın rahmetine kavuşan müminlere ve bu vatan için toprağa düşen şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Üç Ayların başladığını müjdeleyen bu mübarek gece; Allah’ın bağışlamasının, lütuf ve kereminin indiği rağbet gecesidir. İnsan Allah katında rağbet ettiği şeylere göre rağbet görür. Bu kutlu gecede ‘rağbetimizi’ iyiye, doğruya, güzele, güzel ahlaka ve Allah’a yöneltip onun rızasına talip olarak Allah’tan rağbet görmeniz dileğiyle bütün hemşerilerimin, cümle Müslümanların Regaib Kandilini kutlar, Regaib Kandilinin ve Üç Ayların tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.