BAŞKAN ÇELİK SAHADA

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2022 - 14:28, Güncelleme: 07.06.2022 - 14:28
 

BAŞKAN ÇELİK SAHADA

Sahada yaptığı çalışmalarla vatandaşların sorunlarını dinleyen İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik ve ekibi halka buluşmaya devam ediyor.
İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, sahada yaptıkları çalışmalarla yoğun bir program geçirdi. Arda mahallesi, kumlu dere caddesi ve civarında esnafı ve vatandaşları ziyaret eden İYİ Partili Çelik, halka bir dokundu bin ah işitti. “İYİ PARTİ’NİN MANİSALILARDA ÇOK BÜYÜK BİR KARŞILIĞI OLDUĞUNU GÖRDÜK” İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, yaptığı açıklamada, “Hiç üretmeden inşaatla ülke gelişir mi? Son on yılda yatırımlar; taşa, toprağa, çimentoya yapıldı. Köprüler, yollar AVM’ler karın doyurmuyor. Bunlar hizmet değil, rant kapısıdır. Bir yerde ne kadar şantiye varsa, o yerde o kadar rant ve çıkar vardır. Halka hizmet hakka hizmet olduğu için siyaset yaptığımızı hiçbir zaman unutmuyoruz. Bizler makam koltuklarında oturmak için değil, sokakta vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların sorunlarına yardımcı olmak için siyaset yapıyoruz. Bu bilinçle her gün sahaya çıkarak vatandaşımızı dinliyoruz. Bu hafta da Şehzadeler ilçemizin güzide mahallelerini ziyaretimizi gerçekleştirdik. Halkımızla, esnaflarımızla bir araya geldik. Görüyoruz ki Manisalılarda İYİ Parti’nin çok büyük bir karşılığı var. Ziyaretlerimiz sırasında 23 cesur yürekli arkadaşımızı üye yaptık, Yapılacak olan ilk seçimde İYİ Parti’nin Manisa’da bayrağı en önde taşıyacağından hiç şüphemiz yok görecekler. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde milletimiz için çalışmaya, hizmet etmeye gece, gündüz devam edeceğiz” dedi.
Sahada yaptığı çalışmalarla vatandaşların sorunlarını dinleyen İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik ve ekibi halka buluşmaya devam ediyor.

İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, sahada yaptıkları çalışmalarla yoğun bir program geçirdi. Arda mahallesi, kumlu dere caddesi ve civarında esnafı ve vatandaşları ziyaret eden İYİ Partili Çelik, halka bir dokundu bin ah işitti.

“İYİ PARTİ’NİN MANİSALILARDA ÇOK BÜYÜK BİR KARŞILIĞI OLDUĞUNU GÖRDÜK”

İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, yaptığı açıklamada, “Hiç üretmeden inşaatla ülke gelişir mi? Son on yılda yatırımlar; taşa, toprağa, çimentoya yapıldı. Köprüler, yollar AVM’ler karın doyurmuyor. Bunlar hizmet değil, rant kapısıdır. Bir yerde ne kadar şantiye varsa, o yerde o kadar rant ve çıkar vardır. Halka hizmet hakka hizmet olduğu için siyaset yaptığımızı hiçbir zaman unutmuyoruz. Bizler makam koltuklarında oturmak için değil, sokakta vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların sorunlarına yardımcı olmak için siyaset yapıyoruz. Bu bilinçle her gün sahaya çıkarak vatandaşımızı dinliyoruz. Bu hafta da Şehzadeler ilçemizin güzide mahallelerini ziyaretimizi gerçekleştirdik. Halkımızla, esnaflarımızla bir araya geldik. Görüyoruz ki Manisalılarda İYİ Parti’nin çok büyük bir karşılığı var. Ziyaretlerimiz sırasında 23 cesur yürekli arkadaşımızı üye yaptık, Yapılacak olan ilk seçimde İYİ Parti’nin Manisa’da bayrağı en önde taşıyacağından hiç şüphemiz yok görecekler. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde milletimiz için çalışmaya, hizmet etmeye gece, gündüz devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.