BAŞKAN ÇELİK TEKNOFEST KUŞAĞININ HER ZAMAN YANINDA

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2022 - 14:36, Güncelleme: 14.12.2022 - 14:36
 

BAŞKAN ÇELİK TEKNOFEST KUŞAĞININ HER ZAMAN YANINDA

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Şehzadeler İHA Takımı üyeleriyle buluştu. Belediyenin katkılarıyla geçen yıl Avcı İHA projesiyle katıldıkları TEKNOFEST'ten büyük başarıyla döndüğünü hatırlatan Başkan Çelik, "Takımımız bu yıl da İHA'lar üzerine çalışmalarına devam ediyor. Biz ağabeyleri, belediyeleri olarak yanlarında ve destekçileriyiz. Kardeşlerimize, TEKNOFEST kuşağına destek olmaya devam edeceğiz" dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Şehzadeler İHA Takımını misafir etti. Ziyarette takım üyeleri İHA'lar üzerine bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve bundan sonra yapacakları hakkında Başkan Çelik'e bilgi verdi. “İYİ BİR DERECE ELDE ETTİLER” Ziyarete ilişkin konuşan Başkan Çelik şöyle dedi; "Şehzadeler Belediyesi'nde geleceğimiz adına bizi umutlandıran ve gururlandıran çok değerli genç kardeşlerimizi misafir ediyoruz. Kardeşlerimiz Şehzadeler Belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi İHA Takımının koordinatör ve yöneticileri, üniversitemizin çeşitli fakültelerinde okuyorlar. Bununla birlikte geçen yıldan itibaren bir güç birliği yaptık. Belediyemizin destekleriyle İHA (İnsansız Hava Aracı) ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Geçen yıl bir Avcı İHA çalışması yapıldı. Projeyle TEKNOFEST yarışmalarına katılındı. İlk yılları olmasına rağmen yüzlerce proje arasından da iyi bir derece elde ettiler. Bu yıl da çalışmalarına devam ediyorlar. Bu vesileyle bizi ziyarete geldiler. Hem şu ana kadar yaptıkları hem de bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yazılıma yönelik çalışmalara öncelik verdiklerini gördük. Biz ağabeyleri, belediyeleri olarak yanlarında ve destekçileriyiz.  Bu tür çalışmaların ülkemizin aydınlık yarınları için çok önemli olduğunun bilinci içerisindeyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kardeşlerimize, TEKNOFEST kuşağına destek olmaya devam edeceğimizi belirtiyorum." İHA TAKIMINDA BAŞKAN ÇELİK’E TEŞEKKÜR Şehzadeler İHA Takım Lideri Emirhan Yıldırım bugüne kadar Şehzadeler Belediyesi'nin kendilerine verdiği destek için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e teşekkür ederek, "Biz gençleri ve ürettiğimiz projeleri destekleyen bir belediye başkanımızın olması bizleri son derece mutlu ediyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Belediyemizin desteği ile ürettiğimiz Avcı İHA'mız ve daha başka İHA'lar üzerine çalışıyoruz. Bu yıl projelerimizi daha da ileriye taşıyıp daha büyük başarılar elde etmek istiyoruz. Bu noktada da Değerli Başkanımızın desteğinin arkamızda olduğunu görmek bize güç veriyor." dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Şehzadeler İHA Takımı üyeleriyle buluştu. Belediyenin katkılarıyla geçen yıl Avcı İHA projesiyle katıldıkları TEKNOFEST'ten büyük başarıyla döndüğünü hatırlatan Başkan Çelik, "Takımımız bu yıl da İHA'lar üzerine çalışmalarına devam ediyor. Biz ağabeyleri, belediyeleri olarak yanlarında ve destekçileriyiz. Kardeşlerimize, TEKNOFEST kuşağına destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Şehzadeler İHA Takımını misafir etti. Ziyarette takım üyeleri İHA'lar üzerine bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve bundan sonra yapacakları hakkında Başkan Çelik'e bilgi verdi.

“İYİ BİR DERECE ELDE ETTİLER”

Ziyarete ilişkin konuşan Başkan Çelik şöyle dedi; "Şehzadeler Belediyesi'nde geleceğimiz adına bizi umutlandıran ve gururlandıran çok değerli genç kardeşlerimizi misafir ediyoruz. Kardeşlerimiz Şehzadeler Belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi İHA Takımının koordinatör ve yöneticileri, üniversitemizin çeşitli fakültelerinde okuyorlar. Bununla birlikte geçen yıldan itibaren bir güç birliği yaptık. Belediyemizin destekleriyle İHA (İnsansız Hava Aracı) ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Geçen yıl bir Avcı İHA çalışması yapıldı. Projeyle TEKNOFEST yarışmalarına katılındı. İlk yılları olmasına rağmen yüzlerce proje arasından da iyi bir derece elde ettiler. Bu yıl da çalışmalarına devam ediyorlar. Bu vesileyle bizi ziyarete geldiler. Hem şu ana kadar yaptıkları hem de bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yazılıma yönelik çalışmalara öncelik verdiklerini gördük. Biz ağabeyleri, belediyeleri olarak yanlarında ve destekçileriyiz.  Bu tür çalışmaların ülkemizin aydınlık yarınları için çok önemli olduğunun bilinci içerisindeyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kardeşlerimize, TEKNOFEST kuşağına destek olmaya devam edeceğimizi belirtiyorum."

İHA TAKIMINDA BAŞKAN ÇELİK’E TEŞEKKÜR

Şehzadeler İHA Takım Lideri Emirhan Yıldırım bugüne kadar Şehzadeler Belediyesi'nin kendilerine verdiği destek için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e teşekkür ederek, "Biz gençleri ve ürettiğimiz projeleri destekleyen bir belediye başkanımızın olması bizleri son derece mutlu ediyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Belediyemizin desteği ile ürettiğimiz Avcı İHA'mız ve daha başka İHA'lar üzerine çalışıyoruz. Bu yıl projelerimizi daha da ileriye taşıyıp daha büyük başarılar elde etmek istiyoruz. Bu noktada da Değerli Başkanımızın desteğinin arkamızda olduğunu görmek bize güç veriyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.