BAŞKAN DUTLULU CEMEVİNDE İFTARA KATILDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2022 - 15:47, Güncelleme: 09.08.2022 - 15:47
 

BAŞKAN DUTLULU CEMEVİNDE İFTARA KATILDI

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Alevi Kültür Derneği tarafından Cemevi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun yan sıra iftar yemeğine CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP Akhisar İlçe Başkanı Umut Çavuş, CHP Akhisar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Akhisar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Yılma Akar ve birçok davetli katıldı. BAŞKAN VE MİLLETVEKİLİNDEN İFTAR PAYLAŞIMI Belediye Başkanı Besim Dutlulu yaptığı paylaşımda, “Muharrem ayı dolayısıyla Akhisar Alevi Kültür Derneği tarafından Cemevi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldık. Ardından bölge halkımızın çay davetine misafir olduk. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederim. Allah oruçlarını kabul eylesin” dedi. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ise yaptığı paylaşımda, “Alevi Kültür Dernekleri Akhisar Şubesi Cem Evi'nde düzenlenen Muharrem ayı Yas-ı Matem iftar yemeğine katıldık. Ardından mahalle halkı ile bir araya geldik. Yaşanan derin acılardan sonra birbirini hissetme sofrasında buluştuğumuz canlarla lokmalarımızı paylaştık. Yas-ı Matem oruçları ve duaları Allah kabul etsin” dedi.
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Alevi Kültür Derneği tarafından Cemevi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun yan sıra iftar yemeğine CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP Akhisar İlçe Başkanı Umut Çavuş, CHP Akhisar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Akhisar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Yılma Akar ve birçok davetli katıldı.

BAŞKAN VE MİLLETVEKİLİNDEN İFTAR PAYLAŞIMI

Belediye Başkanı Besim Dutlulu yaptığı paylaşımda, “Muharrem ayı dolayısıyla Akhisar Alevi Kültür Derneği tarafından Cemevi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldık. Ardından bölge halkımızın çay davetine misafir olduk. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederim. Allah oruçlarını kabul eylesin” dedi. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ise yaptığı paylaşımda, “Alevi Kültür Dernekleri Akhisar Şubesi Cem Evi'nde düzenlenen Muharrem ayı Yas-ı Matem iftar yemeğine katıldık. Ardından mahalle halkı ile bir araya geldik. Yaşanan derin acılardan sonra birbirini hissetme sofrasında buluştuğumuz canlarla lokmalarımızı paylaştık. Yas-ı Matem oruçları ve duaları Allah kabul etsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.