BAŞKAN DUTLULU, ECEVİT’İ UNUTMADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2022 - 12:33, Güncelleme: 07.11.2022 - 12:33
 

BAŞKAN DUTLULU, ECEVİT’İ UNUTMADI

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, eski başbakan Bülent Ecevit'in vefatının 16'ncı yıl dönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.
Eski Başbakan ve eski CHP Genel Başkanı Bülent Ecevit, vefatının 16'ncı yıl dönümünde anıldı. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla Ecevit'i andı. "SEVGİ, SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUM" Başkan Dutlulu, "Halk ve emekten yana olan tavrı, dürüstlüğü ve vatanseverliği ile Türk siyasetinin en önemli isimlerinden, eski Genel Başkanımız ve Başbakanımız, halkın Karaoğlan'ı Bülent Ecevit'i aramızdan ayrılışının yıldönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum." açıklamasında bulundu.
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, eski başbakan Bülent Ecevit'in vefatının 16'ncı yıl dönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.

Eski Başbakan ve eski CHP Genel Başkanı Bülent Ecevit, vefatının 16'ncı yıl dönümünde anıldı. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla Ecevit'i andı.

"SEVGİ, SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUM"

Başkan Dutlulu, "Halk ve emekten yana olan tavrı, dürüstlüğü ve vatanseverliği ile Türk siyasetinin en önemli isimlerinden, eski Genel Başkanımız ve Başbakanımız, halkın Karaoğlan'ı Bülent Ecevit'i aramızdan ayrılışının yıldönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.