BAŞKAN DUTLULU, KIRSAL MAHALLELERDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2022 - 14:58, Güncelleme: 21.07.2022 - 14:58
 

BAŞKAN DUTLULU, KIRSAL MAHALLELERDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Dutlulu, “Halkımızla fikir alışverişinde bulunduk. Tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”açıklamasında bulundu.
İlk olarak Akselendi Mahallesinde 4 bin metrekare çift kat sathi kaplama ve 5 bin 500 metrekare sıcak asfalt ile 2 bin metrekareden fazla alanda yapılan parke taş döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Besim Dutlulu daha sonra Süleymanlı Mahallesinde 15 bin metrekare üzerinde yapılan parke taş çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti. “HALKIMIZIN TALEPLERİNİ DİNLEDİK” Başkan Besim Dutlulu yaptığı açıklamada, “Uzun dönemler hizmet alamayan Akselendi mahallemizde sıcak ve soğuk asfalt, parke taş ve arazi yolu çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Akselendi Mahallemizde yaptığımız çalışmaları yerinde inceleyerek bölge halkımızın taleplerini dinledik. Tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”dedi. “ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ” Başkan Dutlulu sözlerine, “15 bin m2’nin üzerinde parke taş çalışması yaptığımız Süleymanlı Mahallemizi ziyaret ederek hem çalışmalarımızı yerinde inceledik hem de bölge halkımızla fikir alışverişinde bulunduk. Halkımızın ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek son verdi.
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Dutlulu, “Halkımızla fikir alışverişinde bulunduk. Tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”açıklamasında bulundu.

İlk olarak Akselendi Mahallesinde 4 bin metrekare çift kat sathi kaplama ve 5 bin 500 metrekare sıcak asfalt ile 2 bin metrekareden fazla alanda yapılan parke taş döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Besim Dutlulu daha sonra Süleymanlı Mahallesinde 15 bin metrekare üzerinde yapılan parke taş çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

“HALKIMIZIN TALEPLERİNİ DİNLEDİK”

Başkan Besim Dutlulu yaptığı açıklamada, “Uzun dönemler hizmet alamayan Akselendi mahallemizde sıcak ve soğuk asfalt, parke taş ve arazi yolu çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Akselendi Mahallemizde yaptığımız çalışmaları yerinde inceleyerek bölge halkımızın taleplerini dinledik. Tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Dutlulu sözlerine, “15 bin m2’nin üzerinde parke taş çalışması yaptığımız Süleymanlı Mahallemizi ziyaret ederek hem çalışmalarımızı yerinde inceledik hem de bölge halkımızla fikir alışverişinde bulunduk. Halkımızın ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.