BAŞKAN DUTLULU’DAN ESNAF ZİYARETİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2022 - 12:41, Güncelleme: 11.10.2022 - 12:41
 

BAŞKAN DUTLULU’DAN ESNAF ZİYARETİ

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Reşatbey ve Atatürk Mahallesini birbirine bağlayan 167 sokak üzerindeki esnafı ziyaret ederek sohbet etti.
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Reşatbey ve Atatürk Mahallesini birbirine bağlayan 167 sokak üzerindeki esnafı ziyaret ederek sohbet etme imkanı buldu. Başkan Besim Dutlulu yapılan projeler hakkında bilgi verirken yeni yapılacak projeler hakkında da esnafın talep ve önerini aldı. “TALEP VE ÖNERİLERİ DİNLEDİK” Başkan Dutlulu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Reşatbey ve Atatürk Mahallesi esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulunduk, talep ve önerilerini dinledik. Her zaman halkımızın içinde olmaya ve taleplerine hızlı çözümler üretmeye devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Reşatbey ve Atatürk Mahallesini birbirine bağlayan 167 sokak üzerindeki esnafı ziyaret ederek sohbet etti.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Reşatbey ve Atatürk Mahallesini birbirine bağlayan 167 sokak üzerindeki esnafı ziyaret ederek sohbet etme imkanı buldu. Başkan Besim Dutlulu yapılan projeler hakkında bilgi verirken yeni yapılacak projeler hakkında da esnafın talep ve önerini aldı.

“TALEP VE ÖNERİLERİ DİNLEDİK”

Başkan Dutlulu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Reşatbey ve Atatürk Mahallesi esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulunduk, talep ve önerilerini dinledik. Her zaman halkımızın içinde olmaya ve taleplerine hızlı çözümler üretmeye devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.