Başkan Dutlulu’dan kırsal mahallelere ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2022 - 16:58, Güncelleme: 21.05.2022 - 16:58
 

Başkan Dutlulu’dan kırsal mahallelere ziyaret

Kırsal mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Sarılar, Kayganlı, Kurtulmuş, Kobaşdere ve Akkocalı mahallelerini ziyaret ederek muhtarlar ve mahalle halkı ile buluştu.
Mahallelerde yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunan Başkan Besim Dutlulu, sorunları ve talepleri yerinde dinleyerek hızlı çözümler üretiyor. Sarılar, Kayganlı, Kurtulmuş, Kobaşdere ve Akkocalı mahallelerimizi ziyaret ederek, muhtarlarımız Sakıp Acar, Mehmet Eren, Adem Akıncı, Burhan Aktürk ve Harun Alkan ile mahalle halkımızın misafiri olduk. Sorunları yerinde inceleyerek, yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında halkımızı bilgilendirdik. Yaptığımız hizmetlerin halkımızdan tam not alması bizleri de sevindiriyor. Her zaman halkımızla iç içe olmaya ve sorunları yerinde görerek hızlı çözümler üretmeye devam edeceğiz. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim” dedi. Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı ile Kırsal Hizmetler Müdürü Hasan Umutlu’nun da katıldığı ziyarette, muhtarlar ve mahalle halkı, Başkan Besim Dutlulu ve ekibinin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, teşekkürlerini iletti.
Kırsal mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Sarılar, Kayganlı, Kurtulmuş, Kobaşdere ve Akkocalı mahallelerini ziyaret ederek muhtarlar ve mahalle halkı ile buluştu.

Mahallelerde yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunan Başkan Besim Dutlulu, sorunları ve talepleri yerinde dinleyerek hızlı çözümler üretiyor.

Sarılar, Kayganlı, Kurtulmuş, Kobaşdere ve Akkocalı mahallelerimizi ziyaret ederek, muhtarlarımız Sakıp Acar, Mehmet Eren, Adem Akıncı, Burhan Aktürk ve Harun Alkan ile mahalle halkımızın misafiri olduk. Sorunları yerinde inceleyerek, yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında halkımızı bilgilendirdik. Yaptığımız hizmetlerin halkımızdan tam not alması bizleri de sevindiriyor. Her zaman halkımızla iç içe olmaya ve sorunları yerinde görerek hızlı çözümler üretmeye devam edeceğiz. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı ile Kırsal Hizmetler Müdürü Hasan Umutlu’nun da katıldığı ziyarette, muhtarlar ve mahalle halkı, Başkan Besim Dutlulu ve ekibinin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.