BAŞKAN DUTLULU’DAN ‘YARDIM’ ÇAĞRISI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2023 - 14:16, Güncelleme: 10.02.2023 - 14:16
 

BAŞKAN DUTLULU’DAN ‘YARDIM’ ÇAĞRISI

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrasında en büyüğü 7,6 olmak üzere birçok artçı deprem daha meydana geldi. Depremde açıklanan vefat sayısı 17 Ağustos 1999 Gölcük depremindeki vefat sayısını geçti. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, vatandaşlara yardım çağrısında bulundu.
Doğu, Güneydoğu, İçanadolu ve Akdeniz bölgesinde birçok il, saat 04.17’de Kahramanmaraş merkezli Richter ölçeğine göre 7.7 büyüklüğünde depremle sallandı. AFAD’dan alınan bilgiye göre yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, yurdun büyük büyük bölümünden hissedildi. Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği ve yaralandığı deprem için, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, vatandaşlara yardım çağrısında bulundu. “YAPILAN YARDIMLAR ÇOK ÖNEMLİ” Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, "Herkesin bildiği gibi deprem süreci kısa olmayacak. Bu yüzden yapılan yardımlar çok önemli. Belediyemizde yardım toplamaya devam ediyoruz. Her kamyonu doldurdukça deprem bölgesine gönderiyoruz. Çocuk bezi, mama ve su gibi yardımlarınızı hızlı bir şekilde bölgeye ileteceğiz. Deprem bölgesinde milletvekillerimiz ve arkadaşlarımız var. Kurduğumuz iletişim sayesinde yardımların oraya ulaştığından emin oluyoruz.” diye konuştu. “GÜN BİRLİK GÜNÜ” Başkan Dutlulu, “Gün birlik günü, siyaset zamanı değil, kişileri öne çıkarma günü değil. Battaniye, kışlık kıyafet, süt ve diğer gerekli olacak ihtiyaçları lütfen getirin. Bu yardımları bölgeye hızlı bir şekilde götürelim. İnşallah bu afeti birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Yapılan yardımlar için herkese çok teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrasında en büyüğü 7,6 olmak üzere birçok artçı deprem daha meydana geldi. Depremde açıklanan vefat sayısı 17 Ağustos 1999 Gölcük depremindeki vefat sayısını geçti. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, vatandaşlara yardım çağrısında bulundu.

Doğu, Güneydoğu, İçanadolu ve Akdeniz bölgesinde birçok il, saat 04.17’de Kahramanmaraş merkezli Richter ölçeğine göre 7.7 büyüklüğünde depremle sallandı. AFAD’dan alınan bilgiye göre yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, yurdun büyük büyük bölümünden hissedildi. Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği ve yaralandığı deprem için, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, vatandaşlara yardım çağrısında bulundu.

“YAPILAN YARDIMLAR ÇOK ÖNEMLİ”

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, "Herkesin bildiği gibi deprem süreci kısa olmayacak. Bu yüzden yapılan yardımlar çok önemli. Belediyemizde yardım toplamaya devam ediyoruz. Her kamyonu doldurdukça deprem bölgesine gönderiyoruz. Çocuk bezi, mama ve su gibi yardımlarınızı hızlı bir şekilde bölgeye ileteceğiz. Deprem bölgesinde milletvekillerimiz ve arkadaşlarımız var. Kurduğumuz iletişim sayesinde yardımların oraya ulaştığından emin oluyoruz.” diye konuştu.

“GÜN BİRLİK GÜNÜ”

Başkan Dutlulu, “Gün birlik günü, siyaset zamanı değil, kişileri öne çıkarma günü değil. Battaniye, kışlık kıyafet, süt ve diğer gerekli olacak ihtiyaçları lütfen getirin. Bu yardımları bölgeye hızlı bir şekilde götürelim. İnşallah bu afeti birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Yapılan yardımlar için herkese çok teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.