BAŞKAN ERGÜN DUAYEN GAZETECİ YAVUZ DONAT’I AĞIRLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2022 - 15:35, Güncelleme: 20.09.2022 - 15:35
 

BAŞKAN ERGÜN DUAYEN GAZETECİ YAVUZ DONAT’I AĞIRLADI

Türk basının duayen ismi, Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk basının duayen ismi, Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat’ı makamında ağırladı. BAŞKAN ERGÜN’DEN DONAT’A TEŞEKKÜR Ziyarette Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç da yer aldı. Başkan Ergün ziyarette Gazeteci Donat’a bu sene süper lige yükselerek mücadele veren Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nın adına yazılı formasını, içinde Manisa’ya özgü hediyelerin yer aldığı çantayı ve kadın kooperatiflerinin bir araya gelerek ürettiği ürünlerin yer aldığı bir çantayı hediye etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ergün, Donat’a ziyaretleri nedeniyle teşekkürlerini iletti.
Türk basının duayen ismi, Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk basının duayen ismi, Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat’ı makamında ağırladı.

BAŞKAN ERGÜN’DEN DONAT’A TEŞEKKÜR

Ziyarette Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç da yer aldı. Başkan Ergün ziyarette Gazeteci Donat’a bu sene süper lige yükselerek mücadele veren Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nın adına yazılı formasını, içinde Manisa’ya özgü hediyelerin yer aldığı çantayı ve kadın kooperatiflerinin bir araya gelerek ürettiği ürünlerin yer aldığı bir çantayı hediye etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ergün, Donat’a ziyaretleri nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.