BAŞKAN ERGÜN, RONA VE HEYETİNİ AĞIRLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2022 - 16:23, Güncelleme: 24.11.2022 - 16:23
 

BAŞKAN ERGÜN, RONA VE HEYETİNİ AĞIRLADI

Manisa Baro Başkanı Avukat Ümit Rona ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Geçtiğimiz haftalarda yapılan genel kurulla yeniden Manisa Baro Başkanlığına seçilen Rona ve yönetimini kutlayan Başkan Ergün, başarılar diledi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Baro Başkanı Avukat Ümit Rona ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında konuk etti. “BU GÖREVLER İÇİN SEÇİLİYORUZ” Geçtiğimiz haftalarda yapılan genel kurulla yeniden Manisa Baro Başkanlığına seçilen Rona ve yönetimini kutlayan Başkan Ergün, “Önemli olan kurumların bir arada istişare içerisinde hizmetlerini vatandaşa sunabilmesi. Bu görevler için seçiliyoruz. Rabbim utandırmasın” dedi. “UYUMLU BİR ÇALIŞMAMIZ OLDU” Manisa Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Manisa Baro Başkanı Ümit Rona, “İnşallah, Allah mahcup etmesin. Geçtiğimiz dönem Manisa Büyükşehir Beledisiyle uyumlu bir çalışmamız vardı. Bu dönemde aynı desteğin sağlanacağına, biz de Manisa Barosu olarak hukuki konularda Büyükşehir Belediyesiyle birlikte halkımıza hizmet edeceğimize inanıyorum” dedi. “BÜYÜK DESTEĞİNİZ OLDU” Alaşehir’de eski garajda Büyükşehir Belediyesi’nin Adliye Sarayı yapılması için hissesini Adalet Bakanlığı’na devretmesi nedeniyle memnuniyetini dile getiren Rona, “Büyükşehir Belediyesi o yerle ilgili hem Alaşehir halkına hem avukat meslektaşlarımıza büyük destek sağladı. Projenin fikri bizden çıktı, ama sizin desteğinizle gerçekleşti. Hayırlı olsun hepimize. Güzel bir çalışma oldu” ifadelerinde bulundu.
Manisa Baro Başkanı Avukat Ümit Rona ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Geçtiğimiz haftalarda yapılan genel kurulla yeniden Manisa Baro Başkanlığına seçilen Rona ve yönetimini kutlayan Başkan Ergün, başarılar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Baro Başkanı Avukat Ümit Rona ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında konuk etti.

“BU GÖREVLER İÇİN SEÇİLİYORUZ”

Geçtiğimiz haftalarda yapılan genel kurulla yeniden Manisa Baro Başkanlığına seçilen Rona ve yönetimini kutlayan Başkan Ergün, “Önemli olan kurumların bir arada istişare içerisinde hizmetlerini vatandaşa sunabilmesi. Bu görevler için seçiliyoruz. Rabbim utandırmasın” dedi.

“UYUMLU BİR ÇALIŞMAMIZ OLDU”

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Manisa Baro Başkanı Ümit Rona, “İnşallah, Allah mahcup etmesin. Geçtiğimiz dönem Manisa Büyükşehir Beledisiyle uyumlu bir çalışmamız vardı. Bu dönemde aynı desteğin sağlanacağına, biz de Manisa Barosu olarak hukuki konularda Büyükşehir Belediyesiyle birlikte halkımıza hizmet edeceğimize inanıyorum” dedi.

“BÜYÜK DESTEĞİNİZ OLDU”

Alaşehir’de eski garajda Büyükşehir Belediyesi’nin Adliye Sarayı yapılması için hissesini Adalet Bakanlığı’na devretmesi nedeniyle memnuniyetini dile getiren Rona, “Büyükşehir Belediyesi o yerle ilgili hem Alaşehir halkına hem avukat meslektaşlarımıza büyük destek sağladı. Projenin fikri bizden çıktı, ama sizin desteğinizle gerçekleşti. Hayırlı olsun hepimize. Güzel bir çalışma oldu” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.