BAŞKAN ERGÜN, ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2022 - 14:40, Güncelleme: 29.11.2022 - 14:40
 

BAŞKAN ERGÜN, ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kasım ayı Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Oturumunda, Kilis, Gaziantep ve İstanbul İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırılarını lanetlerken, yaşamını yitiren vatandaşlarımızı da rahmetle andı. Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen kahramanlarımızı da unutmayan Başkan Ergün, geçtiğimiz hafta yaşama veda eden MHP İl Başkanı Murat Öner ve Ziraat Odası eski Başkanı Mustafa Kaçire’ye de Allah’tan rahmet diledi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kasım Ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı 2. Oturumu öncesinde açıklamalarda bulundu. BAŞKAN ERGÜN TERÖRÜ LANETLEDİ Başkan Ergün, “İstanbul’daki İstiklal Caddesi’nde bölücü terör örgütünün bombalı saldırısı sonucu aralarında 2 küçük yavrumuzun da bulunduğu 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, çok sayıda vatandaşımız da yaralanmıştı. Bunun ardından eli kanlı terör örgütü Kilis ve Gaziantep’te roketli saldırı yaptı. Gaziantep Karkamış’ta 22 yaşındaki öğretmen kızımız Ayşenur Alkan ve 5 yaşındaki evladımız Hasan Karataş da şehit oldu. Menfur saldırılarda yaşamını yitiren vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Devletimiz, İstanbul’daki hain saldırının ardından hızla yaraları sarmış, Pençe-Kartal hava harekatıyla teröristlerin inlerini yerle bir etmiştir. Eğitim yuvalarını hedef alan, çocuk, kadın, genç-yaşlı demeyen gözü dönmüş terör örgütünü nefretle lanetliyorum. Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde de hainlerin alçak saldırıları sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle anıyorum. Rabbim, milletimizi ve kahraman ordumuzu her türlü beladan korusun” dedi. ÖNER VE KAÇİRE’Yİ ANDI Geçtiğimiz hafta yaşam veda eden MHP İl Başkanı Murat Öner ve Manisa Ziraat Odası eski Başkanı Mustafa Kaçire’yi de unutmayan Başkan Ergün, “Geçtiğimiz hafta yüreğimizi yakan bir diğer haber de, Milliyetçi Hareket Partimizin İl Başkanı, çok kıymetli dava arkadaşımız Murat Öner’in vefatı oldu. Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda eden İl Başkanımıza bir kez daha yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun, Rabbim geride kalanlara sabır versin. Manisa Ziraat Odası eski Başkanlarımızdan Mustafa Kaçire de Hakk’ın rahmetine kavuştu. Merhuma yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun. 23 Kasım günü, Düzce'de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Yüce Allah, ülkemizi ve milletimizi korusun” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kasım ayı Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Oturumunda, Kilis, Gaziantep ve İstanbul İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırılarını lanetlerken, yaşamını yitiren vatandaşlarımızı da rahmetle andı. Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen kahramanlarımızı da unutmayan Başkan Ergün, geçtiğimiz hafta yaşama veda eden MHP İl Başkanı Murat Öner ve Ziraat Odası eski Başkanı Mustafa Kaçire’ye de Allah’tan rahmet diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kasım Ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı 2. Oturumu öncesinde açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN ERGÜN TERÖRÜ LANETLEDİ

Başkan Ergün, “İstanbul’daki İstiklal Caddesi’nde bölücü terör örgütünün bombalı saldırısı sonucu aralarında 2 küçük yavrumuzun da bulunduğu 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, çok sayıda vatandaşımız da yaralanmıştı. Bunun ardından eli kanlı terör örgütü Kilis ve Gaziantep’te roketli saldırı yaptı. Gaziantep Karkamış’ta 22 yaşındaki öğretmen kızımız Ayşenur Alkan ve 5 yaşındaki evladımız Hasan Karataş da şehit oldu. Menfur saldırılarda yaşamını yitiren vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Devletimiz, İstanbul’daki hain saldırının ardından hızla yaraları sarmış, Pençe-Kartal hava harekatıyla teröristlerin inlerini yerle bir etmiştir. Eğitim yuvalarını hedef alan, çocuk, kadın, genç-yaşlı demeyen gözü dönmüş terör örgütünü nefretle lanetliyorum. Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde de hainlerin alçak saldırıları sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle anıyorum. Rabbim, milletimizi ve kahraman ordumuzu her türlü beladan korusun” dedi.

ÖNER VE KAÇİRE’Yİ ANDI

Geçtiğimiz hafta yaşam veda eden MHP İl Başkanı Murat Öner ve Manisa Ziraat Odası eski Başkanı Mustafa Kaçire’yi de unutmayan Başkan Ergün, “Geçtiğimiz hafta yüreğimizi yakan bir diğer haber de, Milliyetçi Hareket Partimizin İl Başkanı, çok kıymetli dava arkadaşımız Murat Öner’in vefatı oldu. Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda eden İl Başkanımıza bir kez daha yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun, Rabbim geride kalanlara sabır versin. Manisa Ziraat Odası eski Başkanlarımızdan Mustafa Kaçire de Hakk’ın rahmetine kavuştu. Merhuma yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun. 23 Kasım günü, Düzce'de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Yüce Allah, ülkemizi ve milletimizi korusun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.