BAŞKAN ERGÜN, TÜREK VE OSB YÖNETİMİYLE BULUŞTU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2022 - 15:06, Güncelleme: 29.07.2022 - 15:06
 

BAŞKAN ERGÜN, TÜREK VE OSB YÖNETİMİYLE BULUŞTU

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sait Türek ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle yemekte bir araya geldi. Başkan Ergün, Türek’e teşekkür etti.
Düzenlenen yemekte, Büyükşehir Belediyesi ve Manisa OSB iş birliğinde yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. YEMEK PROGRAMI DÜZENLENDİ 45 Otel'de düzenlenen yemek programına, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sait Türek, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Nihat Akyol, Manisa OSB Bölge Müdürü Funda Karaboran ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Gökmen Aytaç da katıldı. ERGÜN'DEN TÜREK'E TEŞEKKÜR Yemek programında, Büyükşehir Belediyesi ve Manisa OSB iş birliğinde yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulurken Başkan Ergün, misafirperverliği nedeniyle Manisa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Sait Türek’e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sait Türek ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle yemekte bir araya geldi. Başkan Ergün, Türek’e teşekkür etti.

Düzenlenen yemekte, Büyükşehir Belediyesi ve Manisa OSB iş birliğinde yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

YEMEK PROGRAMI DÜZENLENDİ

45 Otel'de düzenlenen yemek programına, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sait Türek, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Nihat Akyol, Manisa OSB Bölge Müdürü Funda Karaboran ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Gökmen Aytaç da katıldı.

ERGÜN'DEN TÜREK'E TEŞEKKÜR

Yemek programında, Büyükşehir Belediyesi ve Manisa OSB iş birliğinde yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulurken Başkan Ergün, misafirperverliği nedeniyle Manisa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Sait Türek’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.