Başkan Ergün Ve Kurmaylarının Başarısı Cafe 236’Da Kutlandı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2021 - 12:55, Güncelleme: 02.07.2021 - 12:55
 

Başkan Ergün Ve Kurmaylarının Başarısı Cafe 236’Da Kutlandı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve kurmayları, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ile Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya'nın Cafe 236’da düzenlenen kahvaltıda misafiri oldu.
2020 bütçesiyle 30 büyükşehir arasından bütçe performans birincisi olan Başkan Ergün'ü özel bir organizasyon ile tebrik etmek istediklerini ve normalleşmenin ilk gününde kurmayları ile birlikte kendilerini ağırlamaktan son derece mutluluk duyduklarını belirten Velihan Yumrukaya; Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Manisa’ya kazandırdığı hizmetler cs go hesap satın al nedeniyle emeği geçen herkese teşekkür etti. BAŞKAN ERGÜN; “GELECEK NESİLLER İÇİN HEYECANLA ÇALIŞMAYA DEVAM” Erdinç Yumrukaya ve Velihan Yumrukaya'ya kendilerini konuk etmeleri nedeniyle teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise;  "Çok sağ olun. Biz de layık olmak için bütün arkadaşlarımızla beraber mücadele ediyoruz. Tüm Manisa'ya en iyi hizmeti götürmek için çaba sarf ediyoruz. Allah utandırmasın. Gelecek nesillerimiz için aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Bugün de bizleri böyle konuk ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. VELİHAN YUMRUKAYA MANİSALILAR ADINA TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU Kahvaltının ardından konuşma yapan Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya, mali disiplin ve üretken belediyecilik anlayışıyla 2020 bütçesiyle yine bütçe performans noktasında zirvede yer alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibini tebrik etti. Yumrukaya, Manisa il genelinde gerçekleştirilen yatırımlar ve hizmetler nedeniyle de tüm Manisalılar adına teşekkürlerini iletti. Güzgülü ve Yumrukaya, golf parkurunda buluştu Cafe 236 Lounge ekibinden özel pasta sürprizi Özel Mandalin Anaokulu’ndan Başkan Ergün’e çiçek takdim edildi Başkan Ergün, açık alan oyun parkı ve düğün salonlarını inceledi Büyükşehir Daire Başkanları, Cafe 236 Ailesi ile hatıra fotoğrafı çekildi Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve ETV- Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve kurmaylarını kahvaltıda konuk etti. Cafe 236 Lounge'da gerçekleştirilen kahvaltı programına Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, SPİLAŞ Genel Müdürü Engin Anlı Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu ve Uğur Başkal, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Gökhan Çevik ve Emre Özünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu ve Funda Solak, Özel Kalem Müdürü Gökmen Aytaç, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Göksel Topçu ve Manisa TV Yönetim Kurulu Başkanı Cihad Taysi katıldı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve kurmayları, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ile Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya'nın Cafe 236’da düzenlenen kahvaltıda misafiri oldu.

2020 bütçesiyle 30 büyükşehir arasından bütçe performans birincisi olan Başkan Ergün'ü özel bir organizasyon ile tebrik etmek istediklerini ve normalleşmenin ilk gününde kurmayları ile birlikte kendilerini ağırlamaktan son derece mutluluk duyduklarını belirten Velihan Yumrukaya; Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Manisa’ya kazandırdığı hizmetler cs go hesap satın al nedeniyle emeği geçen herkese teşekkür etti.


BAŞKAN ERGÜN; “GELECEK NESİLLER İÇİN HEYECANLA ÇALIŞMAYA DEVAM”
Erdinç Yumrukaya ve Velihan Yumrukaya'ya kendilerini konuk etmeleri nedeniyle teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise;  "Çok sağ olun. Biz de layık olmak için bütün arkadaşlarımızla beraber mücadele ediyoruz. Tüm Manisa'ya en iyi hizmeti götürmek için çaba sarf ediyoruz. Allah utandırmasın. Gelecek nesillerimiz için aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Bugün de bizleri böyle konuk ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

VELİHAN YUMRUKAYA MANİSALILAR ADINA TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU

Kahvaltının ardından konuşma yapan Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya, mali disiplin ve üretken belediyecilik anlayışıyla 2020 bütçesiyle yine bütçe performans noktasında zirvede yer alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibini tebrik etti. Yumrukaya, Manisa il genelinde gerçekleştirilen yatırımlar ve hizmetler nedeniyle de tüm Manisalılar adına teşekkürlerini iletti.

Güzgülü ve Yumrukaya, golf parkurunda buluştu

Cafe 236 Lounge ekibinden özel pasta sürprizi

Özel Mandalin Anaokulu’ndan Başkan Ergün’e çiçek takdim edildi

Başkan Ergün, açık alan oyun parkı ve düğün salonlarını inceledi

Büyükşehir Daire Başkanları, Cafe 236 Ailesi ile hatıra fotoğrafı çekildi

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve ETV- Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve kurmaylarını kahvaltıda konuk etti. Cafe 236 Lounge'da gerçekleştirilen kahvaltı programına Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, SPİLAŞ Genel Müdürü Engin Anlı Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu ve Uğur Başkal, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Gökhan Çevik ve Emre Özünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu ve Funda Solak, Özel Kalem Müdürü Gökmen Aytaç, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Göksel Topçu ve Manisa TV Yönetim Kurulu Başkanı Cihad Taysi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.