BAŞKAN ERYILMAZ: BU MİLLETİN YAKASINDAN DÜŞÜN

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2023 - 17:46, Güncelleme: 11.01.2023 - 17:46
 

BAŞKAN ERYILMAZ: BU MİLLETİN YAKASINDAN DÜŞÜN

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, İYİ Parti’nin emeklilere verilen bayram ikramiyesinin bin 100 TL’den 3 bin 500 TL’ye çıkarılması teklifinin AK Parti ve MHP tarafından reddedilmesini gündeme getirdi. Başkan Eryılmaz, “Yandaşlarına gelince milyon dolarlar peşkeş çeken hükümet, emeklilerimizi sefalet içerisinde yaşatıyor” dedi.
İYİ Parti’nin TBMM’ye sunduğu “en düşük emekli maaşının en düşük ücret olarak kabul edilen asgari ücrete eşit olması” teklifinin ardından, emeklilere verilen bayram ikramiyesinin bin 100 TL’den 3 bin 500 TL’ye çıkarılması teklifi de AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi. “TÜRK MİLLETİ FAKİRLEŞTİ” İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Cumhur ittifakının sadece yandaşlarını kayırdığını söyledi. Başkan Eryılmaz, “Tüm dünyada yalnızca Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin inandığı bir ekonomik sistem yüzünden Türk milleti fakirleşti. Türk lirası, her gün değer kaybediyor. Hükümet, seçim ekonomisine döndüğü için vatandaşa sözde zam müjdeleri veriyor ama maaşlara yapılan zamlar, enflasyon karşısında bir ay içerisinde eriyor. İYİ Partimizin çok güçlü bir ekonomik kadrosu var. Bu kadro, Türk milletinin cebinin rahatlaması için her gün farklı projeler üreterek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne getiriyor; ancak Cumhur ittifakı, halkın yararına olan tüm önerilerimizi reddediyor” dedi. “EMEKLİYE GELİNCE ‘BÜTÇE YOK’!” İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “En düşük emekli maaşının asgari ücrete yükseltilmesi ve emeklilere verilen bayram ikramiyelerinin 3 bin 500 TL’ye çıkarılması teklifimiz, AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi. Cumhur ittifakı, Türk milletini ekonomik olarak yok etti. Yandaşlarına milyon dolarlar verenler, emeklilerine 3 bin 500 TL’yi çok gördü. Bu milletin yakasından düşün. Zengini daha da zengin edecek politikalar, bu ülkeyi felakete sürükler. En geç Haziran ayında, halkın sırtından geçinen bu iktidardan kurtulacağız ve Türk milleti İYİ Parti kadrolarıyla rahat bir nefes alacak”
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, İYİ Parti’nin emeklilere verilen bayram ikramiyesinin bin 100 TL’den 3 bin 500 TL’ye çıkarılması teklifinin AK Parti ve MHP tarafından reddedilmesini gündeme getirdi. Başkan Eryılmaz, “Yandaşlarına gelince milyon dolarlar peşkeş çeken hükümet, emeklilerimizi sefalet içerisinde yaşatıyor” dedi.

İYİ Parti’nin TBMM’ye sunduğu “en düşük emekli maaşının en düşük ücret olarak kabul edilen asgari ücrete eşit olması” teklifinin ardından, emeklilere verilen bayram ikramiyesinin bin 100 TL’den 3 bin 500 TL’ye çıkarılması teklifi de AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi.

“TÜRK MİLLETİ FAKİRLEŞTİ”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Cumhur ittifakının sadece yandaşlarını kayırdığını söyledi. Başkan Eryılmaz, “Tüm dünyada yalnızca Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin inandığı bir ekonomik sistem yüzünden Türk milleti fakirleşti. Türk lirası, her gün değer kaybediyor. Hükümet, seçim ekonomisine döndüğü için vatandaşa sözde zam müjdeleri veriyor ama maaşlara yapılan zamlar, enflasyon karşısında bir ay içerisinde eriyor. İYİ Partimizin çok güçlü bir ekonomik kadrosu var. Bu kadro, Türk milletinin cebinin rahatlaması için her gün farklı projeler üreterek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne getiriyor; ancak Cumhur ittifakı, halkın yararına olan tüm önerilerimizi reddediyor” dedi.

“EMEKLİYE GELİNCE ‘BÜTÇE YOK’!”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “En düşük emekli maaşının asgari ücrete yükseltilmesi ve emeklilere verilen bayram ikramiyelerinin 3 bin 500 TL’ye çıkarılması teklifimiz, AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi. Cumhur ittifakı, Türk milletini ekonomik olarak yok etti. Yandaşlarına milyon dolarlar verenler, emeklilerine 3 bin 500 TL’yi çok gördü. Bu milletin yakasından düşün. Zengini daha da zengin edecek politikalar, bu ülkeyi felakete sürükler. En geç Haziran ayında, halkın sırtından geçinen bu iktidardan kurtulacağız ve Türk milleti İYİ Parti kadrolarıyla rahat bir nefes alacak”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.