BAŞKAN ERYILMAZ: “GİDİŞİNİZE HİÇBİR İŞ BİRLİĞİ ENGEL OLAMAYACAK”

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2022 - 16:46, Güncelleme: 03.11.2022 - 16:46
 

BAŞKAN ERYILMAZ: “GİDİŞİNİZE HİÇBİR İŞ BİRLİĞİ ENGEL OLAMAYACAK”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, AK Parti’nin HDP’ye ziyaretini yorumladı. Başkan Eryılmaz, “6’lı masaya HDP iftirası atanlar, HDP’nin yanından ayrılmıyor” açıklamasında bulundu.
AK Parti, başörtüsü konusunda hazırlanan anayasa değişikliği teklifiyle ilgili HDP ile görüştü. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, AK Parti ile HDP’li temsilcilerin birlikte verdiği fotoğrafı değerlendirdi. “İHANET SÜRECİNDE DE BİRLİKTEYDİLER” Başkan Eryılmaz, “6’lı masaya sürekli olarak HDP iftirası atan AK Parti’nin, HDP’ye yaptığı ziyaret basına yansıdı. AK Partililer, HDP’lilerin yanında gayet mutlu pozlar vermişler. Bizleri utanmadan HDP ile işbirliği yapmakla suçlayanlar, bugün kirli emelleri için eli kanlı katillerin siyasi ayağı olan HDP’ye ziyarette bulunmuş. AK Parti’nin çözüm sürecinde HDP ile yaptığı anlaşma yüzünden askerimiz polisimiz şehit oldu, şehirlere bombalar dolduruldu. Durakta otobüs bekleyen vatandaşlarımız bombalı saldırıya uğradı. Bu utanmaz iktidar temsilcileri her ne kadar unutturmaya çalışsa da biz çözüm süreci denen ihanet süreci nedeniyle geçmişte ne büyük acılar yaşadığımızı çok iyi hatırlıyoruz” dedi. “GİDİŞİNİZİ HİÇBİR İŞBİRLİĞİ ENGELLEYEMEYECEK” İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “AK Parti bu seçimleri kazanabilmek için tüm şer odaklarıyla ittifak halinde olmaya çalışıyor. Millet hariç herkesle işbirliği yapmaya hazır hale getirmişler. İktidarı kaybetme korkusu, AK Parti’nin gözünü kör etti. Koltuk gidiyor, onlar da bunu çok iyi biliyor. Gidişinize hiçbir iş birliği, hiçbir ziyaret engel olamayacak. Çünkü halkımızın sizin yalanlarınıza karnı tok. Yapılacak olan ilk seçimde gideceksiniz ve Türkiye İYİ kadrolara kavuşacak”
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, AK Parti’nin HDP’ye ziyaretini yorumladı. Başkan Eryılmaz, “6’lı masaya HDP iftirası atanlar, HDP’nin yanından ayrılmıyor” açıklamasında bulundu.

AK Parti, başörtüsü konusunda hazırlanan anayasa değişikliği teklifiyle ilgili HDP ile görüştü. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, AK Parti ile HDP’li temsilcilerin birlikte verdiği fotoğrafı değerlendirdi.

“İHANET SÜRECİNDE DE BİRLİKTEYDİLER”

Başkan Eryılmaz, “6’lı masaya sürekli olarak HDP iftirası atan AK Parti’nin, HDP’ye yaptığı ziyaret basına yansıdı. AK Partililer, HDP’lilerin yanında gayet mutlu pozlar vermişler. Bizleri utanmadan HDP ile işbirliği yapmakla suçlayanlar, bugün kirli emelleri için eli kanlı katillerin siyasi ayağı olan HDP’ye ziyarette bulunmuş. AK Parti’nin çözüm sürecinde HDP ile yaptığı anlaşma yüzünden askerimiz polisimiz şehit oldu, şehirlere bombalar dolduruldu. Durakta otobüs bekleyen vatandaşlarımız bombalı saldırıya uğradı. Bu utanmaz iktidar temsilcileri her ne kadar unutturmaya çalışsa da biz çözüm süreci denen ihanet süreci nedeniyle geçmişte ne büyük acılar yaşadığımızı çok iyi hatırlıyoruz” dedi.

“GİDİŞİNİZİ HİÇBİR İŞBİRLİĞİ ENGELLEYEMEYECEK”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “AK Parti bu seçimleri kazanabilmek için tüm şer odaklarıyla ittifak halinde olmaya çalışıyor. Millet hariç herkesle işbirliği yapmaya hazır hale getirmişler. İktidarı kaybetme korkusu, AK Parti’nin gözünü kör etti. Koltuk gidiyor, onlar da bunu çok iyi biliyor. Gidişinize hiçbir iş birliği, hiçbir ziyaret engel olamayacak. Çünkü halkımızın sizin yalanlarınıza karnı tok. Yapılacak olan ilk seçimde gideceksiniz ve Türkiye İYİ kadrolara kavuşacak”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.