BAŞKAN ERYILMAZ, MEMUR VE EMEKLİYE SAHİP ÇIKTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2023 - 14:22, Güncelleme: 04.01.2023 - 14:22
 

BAŞKAN ERYILMAZ, MEMUR VE EMEKLİYE SAHİP ÇIKTI

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, memur ve emekliler için yapılan yüzde 25’lik zammı değerlendirdi. Başkan Eryılmaz, “Yalan bilgilerle milyonlarca kişinin hakkına giren TÜİK’in bile yıl sonu verisi yüzde 65’lere dayanmışken, memuruna ve emeklisine yüzde 25’lik zammı reva gören zihniyete yazıklar olsun” dedi.
TÜİK, 2022 yıl sonu enflasyonunu yüzde 64,27 olarak açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emeklilere yüzde 25 oranında zam yapılacağını açıkladı. “MİLYONLARCA İNSANIN HAYATIYLA OYNUYORLAR” İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, memur ve emeklilere yapılan zam üzerinden hükümete çok sert açıklamalar yaptı. Başkan Eryılmaz, “Türk milletini açlığa, sefalete sürükleyen AK Parti iktidarı, memur ve emekliye yapılan zam oranıyla bizi yine şaşırtmadı. Halka açıkça yalan söyleyen TÜİK, rakamları makyajlayarak yıl sonu enflasyonunu yüzde 64,27 olarak açıkladı. Memura yüzde 16’lık bir zam yapılacaktı ama iktidar yine kendince tiyatro oynadı ve memur ile emeklilere sanki sadaka veriyormuş gibi zam oranını yüzde 25’e çekti. Böyle bir rezillik, kepazelik olamaz. Milyonlarca insanın ekonomisiyle, hayatıyla oynuyorlar” dedi. “BU ZİHNİYETTEN KURTULMAMIZA ÇOK AZ KALDI” İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “TÜİK’in yalan söylediğini zaten biliyoruz. ENAG, yıl sonu enflasyonunu yüzde 137,55 olarak açıkladı. Kimin doğru söylediği, kimin halkı kandırmaya çalıştığı çok açık. İktidar, devletin memurunu ve emeklisini enflasyona karşı ezdiriyor, yok ediyor. Yandaş sendikalar, yüzde 25’lik zammı sevinçle karşılıyor. Bu kirli düzeni değiştireceğiz. Memurunu, emeklisini aşağılayan bu zihniyetten kurtulmamıza çok az kaldı. Yalan bilgilerle milyonlarca kişinin hakkına giren TÜİK’in bile yıl sonu verisi yüzde 65’lere dayanmışken, memuruna ve emeklisine yüzde 25’lik zammı reva gören zihniyete yazıklar olsun” diyerek sözlerine son verdi.
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, memur ve emekliler için yapılan yüzde 25’lik zammı değerlendirdi. Başkan Eryılmaz, “Yalan bilgilerle milyonlarca kişinin hakkına giren TÜİK’in bile yıl sonu verisi yüzde 65’lere dayanmışken, memuruna ve emeklisine yüzde 25’lik zammı reva gören zihniyete yazıklar olsun” dedi.

TÜİK, 2022 yıl sonu enflasyonunu yüzde 64,27 olarak açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emeklilere yüzde 25 oranında zam yapılacağını açıkladı.

“MİLYONLARCA İNSANIN HAYATIYLA OYNUYORLAR”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, memur ve emeklilere yapılan zam üzerinden hükümete çok sert açıklamalar yaptı. Başkan Eryılmaz, “Türk milletini açlığa, sefalete sürükleyen AK Parti iktidarı, memur ve emekliye yapılan zam oranıyla bizi yine şaşırtmadı. Halka açıkça yalan söyleyen TÜİK, rakamları makyajlayarak yıl sonu enflasyonunu yüzde 64,27 olarak açıkladı. Memura yüzde 16’lık bir zam yapılacaktı ama iktidar yine kendince tiyatro oynadı ve memur ile emeklilere sanki sadaka veriyormuş gibi zam oranını yüzde 25’e çekti. Böyle bir rezillik, kepazelik olamaz. Milyonlarca insanın ekonomisiyle, hayatıyla oynuyorlar” dedi.

“BU ZİHNİYETTEN KURTULMAMIZA ÇOK AZ KALDI”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “TÜİK’in yalan söylediğini zaten biliyoruz. ENAG, yıl sonu enflasyonunu yüzde 137,55 olarak açıkladı. Kimin doğru söylediği, kimin halkı kandırmaya çalıştığı çok açık. İktidar, devletin memurunu ve emeklisini enflasyona karşı ezdiriyor, yok ediyor. Yandaş sendikalar, yüzde 25’lik zammı sevinçle karşılıyor. Bu kirli düzeni değiştireceğiz. Memurunu, emeklisini aşağılayan bu zihniyetten kurtulmamıza çok az kaldı. Yalan bilgilerle milyonlarca kişinin hakkına giren TÜİK’in bile yıl sonu verisi yüzde 65’lere dayanmışken, memuruna ve emeklisine yüzde 25’lik zammı reva gören zihniyete yazıklar olsun” diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.