BAŞKAN ERYILMAZ: ÖĞRETMENLERİ ÖĞRENCİLERİNE HASRET BIRAKTILAR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2022 - 15:36, Güncelleme: 23.11.2022 - 15:36
 

BAŞKAN ERYILMAZ: ÖĞRETMENLERİ ÖĞRENCİLERİNE HASRET BIRAKTILAR

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Eryılmaz, “Öğretmenlerimizin itibarını ayaklar altına alanlara karşı, Cumhuriyetimizin yılmaz bekçisi öğretmenlerimizin sorunlarını her platformda dile getirmeye devam edeceğiz” dedi.
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “Gelecek nesillerin yetiştiricisi öğretmenler, iktidar sahipleri tarafından bilerek itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor” dedi. “ÖĞRETMENLERİMİZİ KATEGORİLERE AYIRDILAR” İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “Ne yazık ki öğretmenlerimiz, yılda bir defa güzel sözlerle anılıp, geri kalan tüm zamanlarda hor görülüyor. Öğretmenlik, dünya üzerindeki en kıymetli, onurlu mesleklerden biridir. Bir öğretmen geleceğe binlerce iyi ve başarılı bireyler yetiştirir. AK Parti iktidarı ne yazık ki bu kıymetli mesleğin onurunu ayaklar altına almaya çalıştı. Öğretmenlerimizin özlük haklarını gasp ettiler, öğretmenlerimizi kategorilere ayırdılar, atanamayan öğretmenleri öğrencilerine hasret bıraktılar” dedi. İYİ PARTİ ÖĞRETMENLERE NE VAAD EDİYOR? Başkan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in de dediği gibi, Cumhuriyetimize düşmanlık yapanlar, öğretmenlerimize de düşmanlık yapıyor. Öğretmenlerimizi ekonomik olarak zorlu koşullar altında çalıştırıp; hayallerini, umutlarını ve heveslerini çalıyorlar. Güçlü toplum, güçlü öğretmenlerin elinde yükselir. O nedenle İYİ Parti iktidarında köy okullarını yeniden açarak atanamayan öğretmenlerimizi öğrencileri ile buluşturacağız. Eğitim sistemini yeniden bilimsel ve nitelikli bir hale dönüştüreceğiz. Öğretmenlerimizin özlük haklarını sonuna kadar teslim edeceğiz. Bu vesileyle; başta Ulu Önderimiz, başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Genel Başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendinin ve gelecek nesillerin yetiştiricisi tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım”
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Eryılmaz, “Öğretmenlerimizin itibarını ayaklar altına alanlara karşı, Cumhuriyetimizin yılmaz bekçisi öğretmenlerimizin sorunlarını her platformda dile getirmeye devam edeceğiz” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “Gelecek nesillerin yetiştiricisi öğretmenler, iktidar sahipleri tarafından bilerek itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor” dedi.

“ÖĞRETMENLERİMİZİ KATEGORİLERE AYIRDILAR”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “Ne yazık ki öğretmenlerimiz, yılda bir defa güzel sözlerle anılıp, geri kalan tüm zamanlarda hor görülüyor. Öğretmenlik, dünya üzerindeki en kıymetli, onurlu mesleklerden biridir. Bir öğretmen geleceğe binlerce iyi ve başarılı bireyler yetiştirir. AK Parti iktidarı ne yazık ki bu kıymetli mesleğin onurunu ayaklar altına almaya çalıştı. Öğretmenlerimizin özlük haklarını gasp ettiler, öğretmenlerimizi kategorilere ayırdılar, atanamayan öğretmenleri öğrencilerine hasret bıraktılar” dedi.

İYİ PARTİ ÖĞRETMENLERE NE VAAD EDİYOR?

Başkan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in de dediği gibi, Cumhuriyetimize düşmanlık yapanlar, öğretmenlerimize de düşmanlık yapıyor. Öğretmenlerimizi ekonomik olarak zorlu koşullar altında çalıştırıp; hayallerini, umutlarını ve heveslerini çalıyorlar. Güçlü toplum, güçlü öğretmenlerin elinde yükselir. O nedenle İYİ Parti iktidarında köy okullarını yeniden açarak atanamayan öğretmenlerimizi öğrencileri ile buluşturacağız. Eğitim sistemini yeniden bilimsel ve nitelikli bir hale dönüştüreceğiz. Öğretmenlerimizin özlük haklarını sonuna kadar teslim edeceğiz. Bu vesileyle; başta Ulu Önderimiz, başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Genel Başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendinin ve gelecek nesillerin yetiştiricisi tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.