BAŞKAN İKSİR, AKŞENER’E SAHİP ÇIKTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2023 - 14:03, Güncelleme: 06.03.2023 - 14:03
 

BAŞKAN İKSİR, AKŞENER’E SAHİP ÇIKTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 81 il başkanıyla bir araya gelip açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı adayı konusunda konuşan Akşener, "6'lı masa artık milletin iradesini temsil etmiyor. 6'lı masa bir noter masasına dönüşmüştür. Ne bir kumar masasında ne de bir noter masasında olmayacağız" ifadelerini kullandı. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, Akşener’e destek verdi.
Yapılan basın açıklamasının ardından İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir “Yola çıktığımız daha ilk günden beri başımızı kimselere bir kere olsun eğdirmeyen İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener'e olan inancımız tamdır” dedi. “AKŞENER'E OLAN İNANCIMIZ TAMDIR”  İYİ Partili İksir “ Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in söylediği her sözün arkasındayız. Yola çıktığımız daha ilk günden beri başımızı kimselere bir kere olsun eğdirmeyen İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener'e olan inancımız tamdır. Geldiğimiz noktada, İYİ Parti bir kıskaca alınmış; bir dayatmaya, mecbur bırakılmış; tıpkı yıllardır, Türk Milleti’ne yapıldığı gibi, ölüm ve sıtma arasında, bir tercihe zorlanmıştır. Ve elbette, buna boyun eğmeyecektir. İYİ parti olarak hiçbir dayatmaya boyun eğmeyeceğiz. İlk günden beri sokakta isimleri en fazla zikredilen Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nu göreve çağırarak tarihi bir görev üstlendik. Anlaşılan o ki 6’lı masada şahsi hırslar, Türkiye’ye tercih edilmiştir. “CUMHURİYETİMİZİN İKİNCİ YÜZYILINI HEBA EDEMEYİZ” Başkan İksir sözlerinin sonunda şunları söyledi; “ Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını heba edemeyiz. O yüzden milletimizin sesine kulak vererek dimdik duracağız. Genel başkanımızın dediği gibi “Ya; ışıl ışıl bir güneşin altında dimdik duracağız; ya da uzayan gölgelerde kaybolacağız! Ya; şanlı bir mücadelede, milyonlarla yürüyeceğiz; ya da trajik bir hikâyede, figüranlık yapacağız! ya, tarih yazacağız; ya da tarih olacağız!”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 81 il başkanıyla bir araya gelip açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı adayı konusunda konuşan Akşener, "6'lı masa artık milletin iradesini temsil etmiyor. 6'lı masa bir noter masasına dönüşmüştür. Ne bir kumar masasında ne de bir noter masasında olmayacağız" ifadelerini kullandı. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, Akşener’e destek verdi.

Yapılan basın açıklamasının ardından İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir “Yola çıktığımız daha ilk günden beri başımızı kimselere bir kere olsun eğdirmeyen İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener'e olan inancımız tamdır” dedi.

“AKŞENER'E OLAN İNANCIMIZ TAMDIR”

 İYİ Partili İksir “ Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in söylediği her sözün arkasındayız. Yola çıktığımız daha ilk günden beri başımızı kimselere bir kere olsun eğdirmeyen İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener'e olan inancımız tamdır. Geldiğimiz noktada, İYİ Parti bir kıskaca alınmış; bir dayatmaya, mecbur bırakılmış; tıpkı yıllardır, Türk Milleti’ne yapıldığı gibi, ölüm ve sıtma arasında, bir tercihe zorlanmıştır. Ve elbette, buna boyun eğmeyecektir. İYİ parti olarak hiçbir dayatmaya boyun eğmeyeceğiz. İlk günden beri sokakta isimleri en fazla zikredilen Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nu göreve çağırarak tarihi bir görev üstlendik. Anlaşılan o ki 6’lı masada şahsi hırslar, Türkiye’ye tercih edilmiştir.

“CUMHURİYETİMİZİN İKİNCİ YÜZYILINI HEBA EDEMEYİZ”

Başkan İksir sözlerinin sonunda şunları söyledi; “ Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını heba edemeyiz. O yüzden milletimizin sesine kulak vererek dimdik duracağız. Genel başkanımızın dediği gibi “Ya; ışıl ışıl bir güneşin altında dimdik duracağız; ya da uzayan gölgelerde kaybolacağız! Ya; şanlı bir mücadelede, milyonlarla yürüyeceğiz; ya da trajik bir hikâyede, figüranlık yapacağız! ya, tarih yazacağız; ya da tarih olacağız!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.