BAŞKAN İKSİR MAZBATASINA KAVUŞTU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2023 - 13:55, Güncelleme: 19.01.2023 - 13:55
 

BAŞKAN İKSİR MAZBATASINA KAVUŞTU

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, mazbatasını alarak resmen görevine başladı. Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Başkan İksir, “Siyaset ekip işidir. Manisa'da gitmedik mahalle, çalmadık kapı bırakmayacağız.” ifadesinde bulundu.
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, Turgutlu İlçe Başkanı Önder Ertaş, Akhisar İlçe Başkanı Halil Korkmaz, Sarıgöl İlçe Başkanı Ahmet Aktan, Alaşehir İlçe Başkanı Kadir Daş ve yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alarak görevine resmen başladı. BAŞKAN İKSİR’DEN TEŞEKKÜR Başkan İksir, mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunarak, kongrede kendisine oy veren, vermeyen tüm partilileri birlik ve beraberlik içerisinde olmaya davet etti. Sözlerine devam eden İksir geçmiş dönem yönetim kuruluna bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı da teşekkür etti. “SİYASET EKİP İŞİDİR” Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gece gündüz demeden Manisa ve Türkiye için çalışma sözü veren Başkan İksir, "Siyaset ekip işidir, tüm partililerimizle birlikte partimizin Manisa'da ve Türkiye'de başarılı olabilmesi için durmadan çalışacağız. Manisa'da gitmedik mahalle, çalmadık kapı bırakmayacağız. Hedefimiz partimizi şehrimizde ve Türkiye'de birinci parti yaparak, Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'i Başbakan yapmaktır." diye konuştu.
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, mazbatasını alarak resmen görevine başladı. Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Başkan İksir, “Siyaset ekip işidir. Manisa'da gitmedik mahalle, çalmadık kapı bırakmayacağız.” ifadesinde bulundu.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, Turgutlu İlçe Başkanı Önder Ertaş, Akhisar İlçe Başkanı Halil Korkmaz, Sarıgöl İlçe Başkanı Ahmet Aktan, Alaşehir İlçe Başkanı Kadir Daş ve yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

BAŞKAN İKSİR’DEN TEŞEKKÜR

Başkan İksir, mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunarak, kongrede kendisine oy veren, vermeyen tüm partilileri birlik ve beraberlik içerisinde olmaya davet etti. Sözlerine devam eden İksir geçmiş dönem yönetim kuruluna bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı da teşekkür etti.

“SİYASET EKİP İŞİDİR”

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gece gündüz demeden Manisa ve Türkiye için çalışma sözü veren Başkan İksir, "Siyaset ekip işidir, tüm partililerimizle birlikte partimizin Manisa'da ve Türkiye'de başarılı olabilmesi için durmadan çalışacağız. Manisa'da gitmedik mahalle, çalmadık kapı bırakmayacağız. Hedefimiz partimizi şehrimizde ve Türkiye'de birinci parti yaparak, Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'i Başbakan yapmaktır." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.