BAŞKAN İKSİR, VATANDAŞLARI İYİ PARTİ’YE DAVET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2023 - 14:39, Güncelleme: 23.01.2023 - 14:39
 

BAŞKAN İKSİR, VATANDAŞLARI İYİ PARTİ’YE DAVET ETTİ

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, yaptığı açıklama ile Manisalıları İYİ Parti’ye davet etti. Başkan İksir, “Yeni yönetimlerimiz ile birlikte tüm Manisalıları kucaklayacağız. Hepimiz bu şehrin insanlarıyız, kardeşçe yaşamaya mecburuz.” ifadesinde bulundu.
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, resmi olarak göreve başlamasının ardından partililere ve Manisalılara hitaben “Hangi partili olursa olsun tüm hemşehrilerimizin fikrine saygılıyız ve il binamızın kapısı tüm Manisalılara açık” diyerek, Manisalıları İYİ Parti'ye davet etti. “TÜM MANİSALILARI KUCAKLAYACAĞIZ” Başkan İksir İl başkanlığında yaptığı açıklamada, "Bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz birlik, bütünlük ve kardeşliktir. Bunu güçlendirmeye her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Demokrasi, bir arada yaşama kültürü ve hukukudur. Biz de il yönetimimiz ve 17 ilçemizdeki yeni yönetimlerimizi kurarken, her kesime hitap eden üyelerimizden oluşturduk. Yeni yönetimlerimiz ile birlikte tüm Manisalıları kucaklayacağız. Hepimiz bu şehrin insanlarıyız, kardeşçe yaşamaya mecburuz. Hangi partili olursa olsun tüm hemşehrilerimizin fikrine saygılıyız ve il binamızın kapısı tüm Manisalılara açık. Manisa İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak. Güçlü, liyakatle ve adaletle yönetilecek bir Manisa'ya çok az kaldı” diye konuştu.
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, yaptığı açıklama ile Manisalıları İYİ Parti’ye davet etti. Başkan İksir, “Yeni yönetimlerimiz ile birlikte tüm Manisalıları kucaklayacağız. Hepimiz bu şehrin insanlarıyız, kardeşçe yaşamaya mecburuz.” ifadesinde bulundu.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, resmi olarak göreve başlamasının ardından partililere ve Manisalılara hitaben “Hangi partili olursa olsun tüm hemşehrilerimizin fikrine saygılıyız ve il binamızın kapısı tüm Manisalılara açık” diyerek, Manisalıları İYİ Parti'ye davet etti.

“TÜM MANİSALILARI KUCAKLAYACAĞIZ”

Başkan İksir İl başkanlığında yaptığı açıklamada, "Bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz birlik, bütünlük ve kardeşliktir. Bunu güçlendirmeye her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Demokrasi, bir arada yaşama kültürü ve hukukudur. Biz de il yönetimimiz ve 17 ilçemizdeki yeni yönetimlerimizi kurarken, her kesime hitap eden üyelerimizden oluşturduk. Yeni yönetimlerimiz ile birlikte tüm Manisalıları kucaklayacağız. Hepimiz bu şehrin insanlarıyız, kardeşçe yaşamaya mecburuz. Hangi partili olursa olsun tüm hemşehrilerimizin fikrine saygılıyız ve il binamızın kapısı tüm Manisalılara açık. Manisa İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak. Güçlü, liyakatle ve adaletle yönetilecek bir Manisa'ya çok az kaldı” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.