BAŞKAN İKSİR’DEN BÜYÜKŞEHİRE ‘DAKOM’ ÇAĞRISI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2023 - 15:46, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:46
 

BAŞKAN İKSİR’DEN BÜYÜKŞEHİRE ‘DAKOM’ ÇAĞRISI

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir yaptığı basın açıklaması ile büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerine seslenerek Büyükşehir belediyesi bünyesinde kurulan “Deprem Afet Komisyonu”nun aktif hale getirilmesini ve 17 ilçe belediyesinde de “Deprem Afet Komisyonu” kurulmasını istedi. Başkan İksir, “Ülkemizin geleceği için atılacak çok önemli bir adım olarak görüyoruz.” dedi.
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir yaptığı açıklamada komisyonun özellikle uzman kişilerden oluşması gerektiğinin üzerinde durdu. “DEPREM BÖLGESİNE 513 TIR ULAŞTIRDIK” Başkan İksir, “6 Şubat 2023 Günü ülkemizde yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, kalanlara sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaşanan büyük felaketten sonra devlet ve millet el ele tüm imkânlarımızı kullanarak yaraların sarılması ve el uzatılmamış hiç bir deprem mağduru bırakmamak için gereken çalışmaların yapılmasını sağlamalıyız. İYİ Parti ailesi olarak bugüne kadar deprem bölgesine 513 tır ulaştırdık. Farklı noktalarda kurduğumuz 21 aşevi ile depremzede vatandaşlarımıza sıcak yemek çıkarmaya devam ediyoruz. Kurduğumuz tahliye ofislerinde toplamda 12.000 depremzedemizin bölgeden tahliyesini sağladık. Yine 331 öğrencimizin farklı şehirlerde olmak üzere eğitim hayatlarına devamlarını sağlamak üzere gerekli işlemlerini gerçekleştirdik. Adıyaman ve İskenderun’da olmak üzere 2 sahra hastanesi kurarak hasta bakımına başladık. Kahramanmaraş’ta ilimizde içerisinde aşevi, etkinlik alanları, çocuklarımız için pedagog ve etüt merkezlerinin olacağı büyük bir alana kurmaya başladığımız çadır kentimizin de sonuna gelmiş bulunmaktayız. İYİ Parti olarak depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi. “MANİSA 1. DERECE DEPREM KUŞAĞININ İÇERİSİNDE” Başkan İksir, “Bilindiği üzere şehrimiz Manisa’da aktif fay hatlarının olduğu 1. Derece deprem kuşağının içerisindedir. Yaşanan bu büyük deprem sonrasında tekrar öğrendik ki; depremle mücadelede başarılı olmak için süreklilik ve koordinasyon esastır. Bu sebepledir ki Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan “Deprem Afet Komisyonu”nun ivedi şekilde aktif hale getirilerek parti gözetmeksizin çalışmalarına başlaması gerekmektedir. Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan bu komisyonun 17 ilçemizde de ivedi şekilde inşaat mühendisi, jeoloji mühendisi, kamu yönetimi uzmanı gibi meclis üyelerinden oluşturularak, aktif hale getirilmesini öneriyoruz. Başta şehrimiz Manisa ve ilçeleri olmak üzere parti gözetmeksizin önergelerin meclis başkanlıklarına sunularak, diğer kurum ve kuruluşlarla sağlanacak işbirliği ile depremle mücadelenin sürekliliğinin sağlanmasının ülkemizin geleceği için atılacak çok önemli bir adım olarak görüyoruz. İYİ Parti Manisa olarak gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususunu arz ederiz.  Saygılarımla.” diye konuştu. 
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir yaptığı basın açıklaması ile büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerine seslenerek Büyükşehir belediyesi bünyesinde kurulan “Deprem Afet Komisyonu”nun aktif hale getirilmesini ve 17 ilçe belediyesinde de “Deprem Afet Komisyonu” kurulmasını istedi. Başkan İksir, “Ülkemizin geleceği için atılacak çok önemli bir adım olarak görüyoruz.” dedi.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir yaptığı açıklamada komisyonun özellikle uzman kişilerden oluşması gerektiğinin üzerinde durdu.

“DEPREM BÖLGESİNE 513 TIR ULAŞTIRDIK”

Başkan İksir, “6 Şubat 2023 Günü ülkemizde yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, kalanlara sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaşanan büyük felaketten sonra devlet ve millet el ele tüm imkânlarımızı kullanarak yaraların sarılması ve el uzatılmamış hiç bir deprem mağduru bırakmamak için gereken çalışmaların yapılmasını sağlamalıyız. İYİ Parti ailesi olarak bugüne kadar deprem bölgesine 513 tır ulaştırdık. Farklı noktalarda kurduğumuz 21 aşevi ile depremzede vatandaşlarımıza sıcak yemek çıkarmaya devam ediyoruz. Kurduğumuz tahliye ofislerinde toplamda 12.000 depremzedemizin bölgeden tahliyesini sağladık. Yine 331 öğrencimizin farklı şehirlerde olmak üzere eğitim hayatlarına devamlarını sağlamak üzere gerekli işlemlerini gerçekleştirdik. Adıyaman ve İskenderun’da olmak üzere 2 sahra hastanesi kurarak hasta bakımına başladık. Kahramanmaraş’ta ilimizde içerisinde aşevi, etkinlik alanları, çocuklarımız için pedagog ve etüt merkezlerinin olacağı büyük bir alana kurmaya başladığımız çadır kentimizin de sonuna gelmiş bulunmaktayız. İYİ Parti olarak depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

“MANİSA 1. DERECE DEPREM KUŞAĞININ İÇERİSİNDE”

Başkan İksir, “Bilindiği üzere şehrimiz Manisa’da aktif fay hatlarının olduğu 1. Derece deprem kuşağının içerisindedir. Yaşanan bu büyük deprem sonrasında tekrar öğrendik ki; depremle mücadelede başarılı olmak için süreklilik ve koordinasyon esastır. Bu sebepledir ki Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan “Deprem Afet Komisyonu”nun ivedi şekilde aktif hale getirilerek parti gözetmeksizin çalışmalarına başlaması gerekmektedir. Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan bu komisyonun 17 ilçemizde de ivedi şekilde inşaat mühendisi, jeoloji mühendisi, kamu yönetimi uzmanı gibi meclis üyelerinden oluşturularak, aktif hale getirilmesini öneriyoruz. Başta şehrimiz Manisa ve ilçeleri olmak üzere parti gözetmeksizin önergelerin meclis başkanlıklarına sunularak, diğer kurum ve kuruluşlarla sağlanacak işbirliği ile depremle mücadelenin sürekliliğinin sağlanmasının ülkemizin geleceği için atılacak çok önemli bir adım olarak görüyoruz. İYİ Parti Manisa olarak gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususunu arz ederiz.  Saygılarımla.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.