BAŞKAN ÖZKASAP, YUMRUKAYA’YA KAHVE FİNCANI SETİ HEDİYE ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2022 - 14:22, Güncelleme: 14.11.2022 - 14:22
 

BAŞKAN ÖZKASAP, YUMRUKAYA’YA KAHVE FİNCANI SETİ HEDİYE ETTİ

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’a ziyarette bulundu. Yumrukaya, Başkan Özkasap’ı güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmesinden dolayı tebrik etti.
Yumrukaya’nın Başkan Sadık Özkasap’a gerçekleştirdiği ziyarette Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Yönetim Kurulu Üyesi Taner Özalp ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Ersaygı da yer aldı. Başkan Özkasap, Yumrukaya’ya gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı kahve fincanı seti hediye etti. “MANİSALILAR ADINA SİZLERİ ALKIŞLIYORUM” Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap’ı yoğun ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Yumrukaya, “Başkan Sadık Özkasap ile ilgili çok önemli bilgiler duymuştum. Başkan Özkasap bu göreve geldikten sonra yönetim kurulu ekibiyle hep 'en'leri yapan bir başkan oldu. Bazen Başkan Özkasap'ı takip etmekte bile zorlanıyorum. Özkasap'ın çalışmalarını çok yakından takip ediyorum. Avrupa Coğrafi İşaret çalışmaları sebebiyle tüm Manisalılar adına sizleri alkışlıyorum. Yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı da Başkan Özkasap ve yönetim kurulu ekibini kutluyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu. “BİZİM İÇİN ARTIK BİR GÜVENCEDİR” Avrupa Birliği Coğrafi İşareti ile birlikte Çekirdeksiz Sultaniye Kuru Üzüm’ün Avrupa’da tüketiminin daha artacağını ifade eden Başkan Özkasap, "Sayın Erdinç Yumrukaya ziyaretimize geldi. Manisa Ticaret Borsası'nın coğrafi işaretini 2020 yılında almıştık. Bugün de Avrupa Coğrafi İşaretinin bütün altyapı çalışmaları bittiği için Avrupa Birliği Coğrafi İşaretimizi Belçika'ya gönderiyoruz. Bu demek oluyor ki, Çekirdeksiz Sultaniye Kuru Üzüm’ümüzün daha izlenebilir olduğu, Avrupa'da tüketiminin daha da fazlalaşacağına inanıyoruz. Bu bizim için artık bir güvencedir.” dedi. “AVRUPA BİRLİĞİ COĞRAFİ İŞARETİNİ ALACAĞIZ” Manisa’da üretimi yapılan üzümün Avrupa için büyük bir pazar olduğunu söyleyen Başkan Özkasap, “Türkiye'de üretilen bir üzümün yüzde 90'ı Manisa'ya aittir. Yüzde 85'i de buradaki üzüm işletmeleri tarafından Avrupa'ya ihracata gönderiliyor. Bizim için büyük pazar Avrupa'dır. Allah'ın izniyle de, Avrupa Birliği Coğrafi İşaretini de alacağız. Bu bizim için bir başlangıç tabi. Bu prosedürlerin hepsini yerine getireceğiz. Amacımız, hem çiftçilerimizin alın terini değerlendirmek, hem de tüccarlarımızın ve ihracatçılarımızın bu modern tesislerdeki ürettikleri üzümlerin Avrupa Birliği Coğrafi İşaretle amblemli kutularıyla izlenebilir bir ürünü almalarının garantisi olacak. Bu üzümümüz için çok önemli bir çalışma. Büyük bir olasılıkla da, bu işin de hızlıca devamını getireceğiz." diyerek sözlerine son verdi. 
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’a ziyarette bulundu. Yumrukaya, Başkan Özkasap’ı güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmesinden dolayı tebrik etti.

Yumrukaya’nın Başkan Sadık Özkasap’a gerçekleştirdiği ziyarette Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Yönetim Kurulu Üyesi Taner Özalp ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Ersaygı da yer aldı. Başkan Özkasap, Yumrukaya’ya gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı kahve fincanı seti hediye etti.

“MANİSALILAR ADINA SİZLERİ ALKIŞLIYORUM”

Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap’ı yoğun ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Yumrukaya, “Başkan Sadık Özkasap ile ilgili çok önemli bilgiler duymuştum. Başkan Özkasap bu göreve geldikten sonra yönetim kurulu ekibiyle hep 'en'leri yapan bir başkan oldu. Bazen Başkan Özkasap'ı takip etmekte bile zorlanıyorum. Özkasap'ın çalışmalarını çok yakından takip ediyorum. Avrupa Coğrafi İşaret çalışmaları sebebiyle tüm Manisalılar adına sizleri alkışlıyorum. Yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı da Başkan Özkasap ve yönetim kurulu ekibini kutluyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

“BİZİM İÇİN ARTIK BİR GÜVENCEDİR”

Avrupa Birliği Coğrafi İşareti ile birlikte Çekirdeksiz Sultaniye Kuru Üzüm’ün Avrupa’da tüketiminin daha artacağını ifade eden Başkan Özkasap, "Sayın Erdinç Yumrukaya ziyaretimize geldi. Manisa Ticaret Borsası'nın coğrafi işaretini 2020 yılında almıştık. Bugün de Avrupa Coğrafi İşaretinin bütün altyapı çalışmaları bittiği için Avrupa Birliği Coğrafi İşaretimizi Belçika'ya gönderiyoruz. Bu demek oluyor ki, Çekirdeksiz Sultaniye Kuru Üzüm’ümüzün daha izlenebilir olduğu, Avrupa'da tüketiminin daha da fazlalaşacağına inanıyoruz. Bu bizim için artık bir güvencedir.” dedi.

“AVRUPA BİRLİĞİ COĞRAFİ İŞARETİNİ ALACAĞIZ”

Manisa’da üretimi yapılan üzümün Avrupa için büyük bir pazar olduğunu söyleyen Başkan Özkasap, “Türkiye'de üretilen bir üzümün yüzde 90'ı Manisa'ya aittir. Yüzde 85'i de buradaki üzüm işletmeleri tarafından Avrupa'ya ihracata gönderiliyor. Bizim için büyük pazar Avrupa'dır. Allah'ın izniyle de, Avrupa Birliği Coğrafi İşaretini de alacağız. Bu bizim için bir başlangıç tabi. Bu prosedürlerin hepsini yerine getireceğiz. Amacımız, hem çiftçilerimizin alın terini değerlendirmek, hem de tüccarlarımızın ve ihracatçılarımızın bu modern tesislerdeki ürettikleri üzümlerin Avrupa Birliği Coğrafi İşaretle amblemli kutularıyla izlenebilir bir ürünü almalarının garantisi olacak. Bu üzümümüz için çok önemli bir çalışma. Büyük bir olasılıkla da, bu işin de hızlıca devamını getireceğiz." diyerek sözlerine son verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.