Başkan Polat yönetimiyle beraber yaşlıları ziyaret etti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2022 - 14:22, Güncelleme: 08.10.2022 - 14:22
 

Başkan Polat yönetimiyle beraber yaşlıları ziyaret etti

Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanlığı, Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Evini ziyaret ederek yaşlıların duasını aldı.
  Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanlığı, Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Evini ziyaret etti. Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, Hizmet İş Yönetim Kurulu ellerini öptükleri huzurevi sakinlerine  hediyelerini teslim ettiler.   Ziyarette konuşan Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanı Okan Polat, “Huzur evinde kalan büyüklerimizi ziyaret edip hayır dualarını aldık. Onlar bizlerin hepimizin annesi, babası, dedesi. Devletimizden Allah razı olsun, burada her türlü bakım ve olanakları sağlanıyor. Ama yine de ailenin olduğu sıcak ev ortamı gibi olamaz. O yüzden onlara uzak kaldıkları aile ortamını bir nebze olsun ziyaretlerimizle kendilerine hissettirelim” dedi.   Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanlığı Ziyaret  sonrası huzurevi sakinleriyle fotoğraf çektirdiler.   Ziyarete Şube Başkanı Okan Polat ve beraberinde Şube Başkan Yardımcıları Özlem Akın, Saim Burul ve Kadın Komite Başkanı Mine Ergönül katıldı.
Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanlığı, Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Evini ziyaret ederek yaşlıların duasını aldı.

  Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanlığı, Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Evini ziyaret etti. Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, Hizmet İş Yönetim Kurulu ellerini öptükleri huzurevi sakinlerine  hediyelerini teslim ettiler.

  Ziyarette konuşan Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanı Okan Polat, “Huzur evinde kalan büyüklerimizi ziyaret edip hayır dualarını aldık. Onlar bizlerin hepimizin annesi, babası, dedesi. Devletimizden Allah razı olsun, burada her türlü bakım ve olanakları sağlanıyor. Ama yine de ailenin olduğu sıcak ev ortamı gibi olamaz. O yüzden onlara uzak kaldıkları aile ortamını bir nebze olsun ziyaretlerimizle kendilerine hissettirelim” dedi.

  Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanlığı Ziyaret  sonrası huzurevi sakinleriyle fotoğraf çektirdiler.

  Ziyarete Şube Başkanı Okan Polat ve beraberinde Şube Başkan Yardımcıları Özlem Akın, Saim Burul ve Kadın Komite Başkanı Mine Ergönül katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.