BAŞKAN ŞİMŞEK: HEDEFİMİZ MANİSA’DA EN AZ 3 MİLLETVEKİLİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2022 - 15:34, Güncelleme: 05.12.2022 - 15:34
 

BAŞKAN ŞİMŞEK: HEDEFİMİZ MANİSA’DA EN AZ 3 MİLLETVEKİLİ

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısını gerçekleştirdi. Antalya’nın Manavgat ilçesinde gerçekleşen toplantıya Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek de katıldı.
Başkan Şimşek toplantının verimli geçtiğini aktardı ve Milli Yol Partisi seçimlere gece gündüz demeden var gücüyle çalışacaklarını belirtti. “SAHADA ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ” Başkan Şimşek, “Antalya’nın Manavgat ilçesinde Milli Yol Partisi Genel Başkanımız Remzi Çayır başkanlığında genişletilmiş il başkanları toplantısı gerçekleşti. Toplantıda ağırlıklı olarak seçim çalışmaları ve yol haritalarımız görüşüldü. Toplantı Milli Yol Partimiz için verimli oldu. Manisa’da bizler partimizi iyi yerlere getirdik. İl ve İlçe teşkilatlarımız sürekli sahada çalışmalarına devam ediyor. Manisa’da hedefimiz en az 3 milletvekili çıkarmak. Biz buna inanıyoruz” ifadelerini kullandı. “PARTİMİZE YOĞUN İLGİ VAR” Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek parti kısa süre önce kurulmasına rağmen Manisa’da yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Başkan Şimşek, “Manisa’da partimize diğer partilerden ayrılanlar büyük bir teveccüh gösteriyor. Manisa’da önümüzdeki günlerde rozet takma töreni gerçekleştireceğiz. Partimize yeni katılan onlarca arkadaşımız gerçek Muhsin Yazıcıoğlu sevdalısı. Rozeti takan arkadaşlarımız şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasını sürdürmek için ve memleket için gece gündüz Manisa’da çalışmaya başladı. Ben partimize yeni katılan ve canla başla çalışan tüm üyelerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısını gerçekleştirdi. Antalya’nın Manavgat ilçesinde gerçekleşen toplantıya Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek de katıldı.

Başkan Şimşek toplantının verimli geçtiğini aktardı ve Milli Yol Partisi seçimlere gece gündüz demeden var gücüyle çalışacaklarını belirtti.

“SAHADA ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ”

Başkan Şimşek, “Antalya’nın Manavgat ilçesinde Milli Yol Partisi Genel Başkanımız Remzi Çayır başkanlığında genişletilmiş il başkanları toplantısı gerçekleşti. Toplantıda ağırlıklı olarak seçim çalışmaları ve yol haritalarımız görüşüldü. Toplantı Milli Yol Partimiz için verimli oldu. Manisa’da bizler partimizi iyi yerlere getirdik. İl ve İlçe teşkilatlarımız sürekli sahada çalışmalarına devam ediyor. Manisa’da hedefimiz en az 3 milletvekili çıkarmak. Biz buna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“PARTİMİZE YOĞUN İLGİ VAR”

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek parti kısa süre önce kurulmasına rağmen Manisa’da yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Başkan Şimşek, “Manisa’da partimize diğer partilerden ayrılanlar büyük bir teveccüh gösteriyor. Manisa’da önümüzdeki günlerde rozet takma töreni gerçekleştireceğiz. Partimize yeni katılan onlarca arkadaşımız gerçek Muhsin Yazıcıoğlu sevdalısı. Rozeti takan arkadaşlarımız şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasını sürdürmek için ve memleket için gece gündüz Manisa’da çalışmaya başladı. Ben partimize yeni katılan ve canla başla çalışan tüm üyelerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.