BAŞKAN ÜNLÜ: İNSANLIĞIMIZ BİTTİ!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2023 - 15:35, Güncelleme: 28.02.2023 - 15:35
 

BAŞKAN ÜNLÜ: İNSANLIĞIMIZ BİTTİ!

Deva Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Emrah Ünlü, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ünlü, "Deprem gibi doğal afetler yalnızca ülkemizin değil dünyamızın bir gerçeği… 6 Şubat 2023 günü, bilimden uzaklaşmanın en acı faturasını ödediğimiz gün oldu.” açıklamasında bulundu. “DEPREM DÜNYAMIZIN BİR GERÇEĞİ” Başkan Ünlü, “Türkiye kendi kendini yiyip bitiren nadir ülkelerden biridir. Bir ülke düşünün ki ‘Hayatta en gerçek yol gösterici bilimdir’ ve ’Benim manevi mirasım akıl ve bilimdir’ sözlerini ilke edinmiş bir devrimci yürekle Atatürk'le yola çıkıyor, sonra onun ölümü ardından her gün biraz daha bu yoldan sapıyor. Defalarca bedel ödüyor ve defalarca ders çıkarmıyor. Deprem gibi doğal afetler yalnızca ülkemizin değil dünyamızın bir gerçeği… Yüzyıllar içinde insanlık bu afetlerden gerekli dersi alarak bugünlere geldi. Bireyden ulusa hatta devlet yönetimine kadar bir ülkenin varlık unsurları bu afetler karşısındaki refleksleri ile gelişmişlik düzeyini gösterir oldu. 6 Şubat 2023 günü, bilimden uzaklaşmanın en acı faturasını ödediğimiz gün oldu.” ifadesinde bulundu. BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ‘LİYAKAT’ SÖZLERİ Başkan Ünlü, “Yalnızca son 20 yıl değil, uzun yıllardır liyakata göre değil siyasi görüşe göre kadrolaşan, yetişmiş beyinlerini deyim yerinde ise hoyratça harcayan, gencecik insanlarına umut aşılamak yerine ‘giderlerse gitsinler’ mantığıyla yaklaşan, ölen her bir insanına ve onun ailesine saygısızlaşan, tecavüze uğrayan çocuğundan  ‘’Bir kereden bir şey olmaz’’ diyerek söz edebilen o kahrolası çizginin sonu bu felaket oldu.” açıklamasında bulundu “ÜLKEMİZDE YÜZÜ GÜLEN İNSANLAR BİTTİ” Başkan Ünlü, “Farkında mısınız? Ülkemizde, spor bitti, eğitim bitti, sağlık bitti, barınma bitti, yardımlaşma dernekleri bitti, saygı bitti, sevgi bitti, adalet bitti, hukuk bitti, yüzü gülen insanlar bitti, güven bitti, güvenliğimiz bitti, Müslümanlık bitti, dürüstlük bitti. İnsanlığımız bitti!” diyerek sözlerine son verdi.

Deva Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Emrah Ünlü, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ünlü, "Deprem gibi doğal afetler yalnızca ülkemizin değil dünyamızın bir gerçeği… 6 Şubat 2023 günü, bilimden uzaklaşmanın en acı faturasını ödediğimiz gün oldu.” açıklamasında bulundu.

“DEPREM DÜNYAMIZIN BİR GERÇEĞİ”

Başkan Ünlü, “Türkiye kendi kendini yiyip bitiren nadir ülkelerden biridir. Bir ülke düşünün ki ‘Hayatta en gerçek yol gösterici bilimdir’ ve ’Benim manevi mirasım akıl ve bilimdir’ sözlerini ilke edinmiş bir devrimci yürekle Atatürk'le yola çıkıyor, sonra onun ölümü ardından her gün biraz daha bu yoldan sapıyor. Defalarca bedel ödüyor ve defalarca ders çıkarmıyor. Deprem gibi doğal afetler yalnızca ülkemizin değil dünyamızın bir gerçeği… Yüzyıllar içinde insanlık bu afetlerden gerekli dersi alarak bugünlere geldi. Bireyden ulusa hatta devlet yönetimine kadar bir ülkenin varlık unsurları bu afetler karşısındaki refleksleri ile gelişmişlik düzeyini gösterir oldu. 6 Şubat 2023 günü, bilimden uzaklaşmanın en acı faturasını ödediğimiz gün oldu.” ifadesinde bulundu.

BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ‘LİYAKAT’ SÖZLERİ

Başkan Ünlü, “Yalnızca son 20 yıl değil, uzun yıllardır liyakata göre değil siyasi görüşe göre kadrolaşan, yetişmiş beyinlerini deyim yerinde ise hoyratça harcayan, gencecik insanlarına umut aşılamak yerine ‘giderlerse gitsinler’ mantığıyla yaklaşan, ölen her bir insanına ve onun ailesine saygısızlaşan, tecavüze uğrayan çocuğundan  ‘’Bir kereden bir şey olmaz’’ diyerek söz edebilen o kahrolası çizginin sonu bu felaket oldu.” açıklamasında bulundu

“ÜLKEMİZDE YÜZÜ GÜLEN İNSANLAR BİTTİ”

Başkan Ünlü, “Farkında mısınız? Ülkemizde, spor bitti, eğitim bitti, sağlık bitti, barınma bitti, yardımlaşma dernekleri bitti, saygı bitti, sevgi bitti, adalet bitti, hukuk bitti, yüzü gülen insanlar bitti, güven bitti, güvenliğimiz bitti, Müslümanlık bitti, dürüstlük bitti. İnsanlığımız bitti!” diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.