BAŞKAN ÜNLÜ’DEN GENÇELERE ‘BİZE KATILIN’ ÇAĞRISI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2023 - 14:01, Güncelleme: 04.01.2023 - 14:01
 

BAŞKAN ÜNLÜ’DEN GENÇELERE ‘BİZE KATILIN’ ÇAĞRISI

DEVA Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Emrah Ünlü, gençleri DEVA Partisi’ne katılmaya davet etti. Başkan Ünlü, “Genç kardeşlerim korkmayın, yılmayın kaderinizi elinize alın. Üstelik yalnız değilsiniz, biz varız.” çağrısında bulundu.
DEVA Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Emrah Ünlü, gençlere seslendi. Doğru, temiz ve dürüst bir siyaset için gençlerin siyasi hayata atılmaları gerektiğini ifade etti. Başkan Emrah, gençlere DEVA Partisi’ne katılmaları için çağrıda bulundu. “DEVA PARTİLİ OLUN BİRLİKTE KOŞALIM” Başkan Ünlü, "Değerli arkadaşlar hepimizin sorunu aynı adaletsizlik, büyük bir hakkaniyet sorunu var kötü örnekleri görüp de siyasetten uzak duran olup biteni umursamayan herkes maalesef bu durumda biraz sorumluk sahibi. Doğru, temiz, dürüst insanlarda siyasete girecek ki bu ülkede bir şeyler düzelecek. Genç kardeşlerim korkmayın, yılmayın kaderinizi elinize alın. Üstelik yalnız değilsiniz, biz varız. Biz gençler bu ülkenin çoğunluğuyuz memleket için kolları sıvamaktan çekinmeyen bir avuç genç arıyoruz kendine inanan ve güvenen bir şeyleri başarmak için yanıp tutuşan bir avuç genç. Bugün size hayatınızda ileri bir adım atmanız için çok önemli bir teklifle geliyorum. Fırsat hayata atılmak memleketi güzelleştirmek için bir fırsat eğer kendinize güveniyorsanız emin olun başarabilirsiniz gelin bize Katılın DEVA partili olun birlikte koşalım." açıklamasında bulundu.
DEVA Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Emrah Ünlü, gençleri DEVA Partisi’ne katılmaya davet etti. Başkan Ünlü, “Genç kardeşlerim korkmayın, yılmayın kaderinizi elinize alın. Üstelik yalnız değilsiniz, biz varız.” çağrısında bulundu.

DEVA Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Emrah Ünlü, gençlere seslendi. Doğru, temiz ve dürüst bir siyaset için gençlerin siyasi hayata atılmaları gerektiğini ifade etti. Başkan Emrah, gençlere DEVA Partisi’ne katılmaları için çağrıda bulundu.

“DEVA PARTİLİ OLUN BİRLİKTE KOŞALIM”

Başkan Ünlü, "Değerli arkadaşlar hepimizin sorunu aynı adaletsizlik, büyük bir hakkaniyet sorunu var kötü örnekleri görüp de siyasetten uzak duran olup biteni umursamayan herkes maalesef bu durumda biraz sorumluk sahibi. Doğru, temiz, dürüst insanlarda siyasete girecek ki bu ülkede bir şeyler düzelecek. Genç kardeşlerim korkmayın, yılmayın kaderinizi elinize alın. Üstelik yalnız değilsiniz, biz varız. Biz gençler bu ülkenin çoğunluğuyuz memleket için kolları sıvamaktan çekinmeyen bir avuç genç arıyoruz kendine inanan ve güvenen bir şeyleri başarmak için yanıp tutuşan bir avuç genç. Bugün size hayatınızda ileri bir adım atmanız için çok önemli bir teklifle geliyorum. Fırsat hayata atılmak memleketi güzelleştirmek için bir fırsat eğer kendinize güveniyorsanız emin olun başarabilirsiniz gelin bize Katılın DEVA partili olun birlikte koşalım." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.