BAŞKANLARDAN BAYRAK ÇAĞRISI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2018 - 09:44, Güncelleme: 23.01.2018 - 09:44
 

BAŞKANLARDAN BAYRAK ÇAĞRISI

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre Belediyesi Mehmet Çerçi Afrin’de "Zeytin Dalı" operasyonda olan Türk askerlerine moral vermek amacı ile Manisa’ da ki tüm ev ve işyerlerinin Türk Bayrakları ile donatılması çağrısında bulundu.
Belediyenin tüm hizmet binalarını Türk Bayrakları ile donattıklarını ifade eden Başkan Çelik “Kahraman Türk askeri o bölgede ki hainleri temizlemeye hızlı bir şekilde başlamış bölge halkının huzurlu bir şekilde yaşamlarını idame ettirmeleri hususunda önlemler almıştır. Şanlı Türk ordusu ‘sınır namustur’ bilinci ile sınırımızda hainlerin yuvalanmasına müsaade etmeyecektir. Kahraman askerlerimiz sınır bölgesinde hainlerin temizlenmesi için canlarını ortaya koyarak gözlerini kırpmadan ilerlerken; tüm askerlerimiz için hem Türkiye’de hem de dünyanın farklı bölgelerinde askerlerimiz için dualar edilmekte, şehirler Türk Bayrakları ile donatılmaktadır. Biz de Manisalılar olarak, kahraman Türk ordusuna en iyi şekilde destek olmalı evlerimizi ve işyerlerimizi Türk Bayrakları ile donatmalıyız. Rabbim Türkiye ve Dünya’nın farklı bölgelerinde görev yapan tüm kahraman askerlerimizi korusun” dedi. BİR BAYRAK ASMA ÇAĞRISI DA ÇERÇİ’DEN   Suriye'nin Afrin bölgesinde başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı' dolayısıyla TSK, Mehmetçik ve vatandaşa moral olması için Türk bayrağı asma kampanyası başlatıldı. Her ev, iş yeri ve sokağa Türk bayrağı asmayı amaçlayan kampanyaya Yunusemre Belediyesinden de destek geldi. Vatandaşlara ve esnaflara Türk Bayrağı dağıtan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, vatandaşlara çağrıda bulunarak evlerine, iş yerlerine bayrak asmalarını istedi. Başkan Çerçi, “Vatandaşlarımızdan da balkonlarını, iş yerlerini bayraklarla donatmasını rica ediyoruz. Türk ulusu, ordusunun, Mehmetçiğinin her zaman en büyük destekçisidir. Allah, askerimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.  
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre Belediyesi Mehmet Çerçi Afrin’de "Zeytin Dalı" operasyonda olan Türk askerlerine moral vermek amacı ile Manisa’ da ki tüm ev ve işyerlerinin Türk Bayrakları ile donatılması çağrısında bulundu.
Belediyenin tüm hizmet binalarını Türk Bayrakları ile donattıklarını ifade eden Başkan Çelik “Kahraman Türk askeri o bölgede ki hainleri temizlemeye hızlı bir şekilde başlamış bölge halkının huzurlu bir şekilde yaşamlarını idame ettirmeleri hususunda önlemler almıştır. Şanlı Türk ordusu ‘sınır namustur’ bilinci ile sınırımızda hainlerin yuvalanmasına müsaade etmeyecektir. Kahraman askerlerimiz sınır bölgesinde hainlerin temizlenmesi için canlarını ortaya koyarak gözlerini kırpmadan ilerlerken; tüm askerlerimiz için hem Türkiye’de hem de dünyanın farklı bölgelerinde askerlerimiz için dualar edilmekte, şehirler Türk Bayrakları ile donatılmaktadır. Biz de Manisalılar olarak, kahraman Türk ordusuna en iyi şekilde destek olmalı evlerimizi ve işyerlerimizi Türk Bayrakları ile donatmalıyız. Rabbim Türkiye ve Dünya’nın farklı bölgelerinde görev yapan tüm kahraman askerlerimizi korusun” dedi.


BİR BAYRAK ASMA ÇAĞRISI DA ÇERÇİ’DEN
 
Suriye'nin Afrin bölgesinde başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı' dolayısıyla TSK, Mehmetçik ve vatandaşa moral olması için Türk bayrağı asma kampanyası başlatıldı. Her ev, iş yeri ve sokağa Türk bayrağı asmayı amaçlayan kampanyaya Yunusemre Belediyesinden de destek geldi. Vatandaşlara ve esnaflara Türk Bayrağı dağıtan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, vatandaşlara çağrıda bulunarak evlerine, iş yerlerine bayrak asmalarını istedi. Başkan Çerçi, “Vatandaşlarımızdan da balkonlarını, iş yerlerini bayraklarla donatmasını rica ediyoruz. Türk ulusu, ordusunun, Mehmetçiğinin her zaman en büyük destekçisidir. Allah, askerimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.