BAYBATUR VE BİLEN’DEN TAZİYE ZİYARETLERİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2022 - 14:39, Güncelleme: 17.10.2022 - 14:39
 

BAYBATUR VE BİLEN’DEN TAZİYE ZİYARETLERİ

AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve İsmail Bilen, hafta sonu Manisa’da taziye ziyaretlerinde bulundular. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Edip Safter Çiçek ve ailesine kaybettikleri babaları için taziye ziyaretinde bulunduktan sonra; Manisalı hayırsever iş adamı Ahmet Erken’in ailesine de taziye ziyareti gerçekleştirdi. BAYBATUR’DAN GENÇ’E ZİYARET Baybatur, Manisa’da yaptığı ziyaretler kapsamında Genç Sanat Müzik & Atölye sahibi Mustafa Genç’i de ziyaret etti. BAYBATUR, İL GENÇLİK KOLLARINI AĞIRLADI Baybatur, geçtiğimiz hafta Ankara’da ki çalışmaları sırasında İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Doğuş ile birlikte Yunusemre, Soma, Turgutlu İlçe Gençlik Kolları Başkanlarını ve Başkan Yardımcılarını mecliste ağırladı.

AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve İsmail Bilen, hafta sonu Manisa’da taziye ziyaretlerinde bulundular. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Edip Safter Çiçek ve ailesine kaybettikleri babaları için taziye ziyaretinde bulunduktan sonra; Manisalı hayırsever iş adamı Ahmet Erken’in ailesine de taziye ziyareti gerçekleştirdi.

BAYBATUR’DAN GENÇ’E ZİYARET

Baybatur, Manisa’da yaptığı ziyaretler kapsamında Genç Sanat Müzik & Atölye sahibi Mustafa Genç’i de ziyaret etti.

BAYBATUR, İL GENÇLİK KOLLARINI AĞIRLADI

Baybatur, geçtiğimiz hafta Ankara’da ki çalışmaları sırasında İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Doğuş ile birlikte Yunusemre, Soma, Turgutlu İlçe Gençlik Kolları Başkanlarını ve Başkan Yardımcılarını mecliste ağırladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.