BAYBATUR’DAN ‘ÜZÜM FİYATI’ AÇIKLAMASI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2022 - 17:50, Güncelleme: 04.08.2022 - 17:50
 

BAYBATUR’DAN ‘ÜZÜM FİYATI’ AÇIKLAMASI

Birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere Ahmetli’ye giden AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Murat Baybatur, burada yaptığı açıklamada; “Amacımız ağustos ayının 25’i gibi üzüm fiyatlarını açıklamak olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da konuyla ilgi çalışmalarımızı takip ediyor” dedi.
Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, ilçeye birtakım ziyaretler için gelen AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Murat Baybatur’u ağırladı. İlk olarak Ahmetli Belediyesini ziyaret eden Baybatur’u burada Başkan Alhan ve meclis üyeleri karşıladı. AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur daha sonra Belediye Başkanı Ahmet Alhan ile birlikte esnaf ziyareti, kırsal mahalle ziyareti, teşkilat mensupları ile toplantı son olarak da taziye ziyaretinde bulundu. İLK OLARAK BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Murat Baybatur, birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere Ahmetli’deydi. İlk olarak Ahmetli Belediye Başkanlığını ziyaret eden Baybatur’u burada Belediye Başkanı Ahmet Alhan ve meclis üyeleri karşıladı. Ahmetli’nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Baybatur “Belediye Başkanımız çok sevdiğimiz birlikte yıllarca yol yürüdüğümüz biri. Ahmetli’ye çok başarılı ve güzel hizmetleri oldu. Daha da olacak, görüyor ve takip ediyoruz. Ben kendisine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Murat Baybatur’u ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu ifade eden Başkan Alhan ise “Sayın vekilimize bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Ahmetli’miz için hep birlikte çalışmaya güzel hizmetler vermeye devam edeceğiz” dedi. “25 AĞUSTOS GİBİ ÜZÜM FİYATLARINI AÇIKLAYACAĞIZ” Düzenlenen program dahilinde kırsal mahalleler olan Kargın, Mandallı ve Kestelli ziyaret eden Milletvekili Baybatur ve Başkan Alhan burada vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılandı. Çiftçilerin üzüm fiyatlarını dile getirmesi üzerine söz alan AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Murat Baybatur “üzümleri kesme zamanı yaklaşıyor. Birçok çiftçimizin fiyatları ne zaman açıklayacağımızı ve kaç para olacağını merak ettiğini biliyorum. Amacımız ağustos ayının 25’i gibi üzüm fiyatlarını açıklamak olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da konuyla ilgi çalışmalarımızı takip ediyor. İnşallah dediğim gibi bu ayın 25’i fiyatımızı çok geçe kalmadan açıklamak istiyoruz” şeklinde konuştu. ALHAN YATIRIMLARI ANLATTI Mahallelere yapılan hizmetlerden bahseden Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan da şöyle konuştu; “Kargın Mahallemize kazandırmış olduğumuz Çok Amaçlı Salonumuz yakında hizmet vermeye başlayacak. Bunun yanı sıra 17 Mahallemizin hepsine bu tarz Çok Amaçlı Salon yaptık. Mandallı Mahallemize her yaştan vatandaşımızın spor yapabileceği bir Halı Saha kazandırdık. Kestelli Mahallemizde bulunan kahvehanelerimizi baştan aşağı yenileyerek tamir ve tadilat çalışmalarını gerçekleştirdik. Amacımız sizlere en güzel hizmeti vermektir. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz
Birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere Ahmetli’ye giden AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Murat Baybatur, burada yaptığı açıklamada; “Amacımız ağustos ayının 25’i gibi üzüm fiyatlarını açıklamak olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da konuyla ilgi çalışmalarımızı takip ediyor” dedi.

Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, ilçeye birtakım ziyaretler için gelen AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Murat Baybatur’u ağırladı. İlk olarak Ahmetli Belediyesini ziyaret eden Baybatur’u burada Başkan Alhan ve meclis üyeleri karşıladı. AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur daha sonra Belediye Başkanı Ahmet Alhan ile birlikte esnaf ziyareti, kırsal mahalle ziyareti, teşkilat mensupları ile toplantı son olarak da taziye ziyaretinde bulundu.

İLK OLARAK BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Murat Baybatur, birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere Ahmetli’deydi. İlk olarak Ahmetli Belediye Başkanlığını ziyaret eden Baybatur’u burada Belediye Başkanı Ahmet Alhan ve meclis üyeleri karşıladı. Ahmetli’nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Baybatur “Belediye Başkanımız çok sevdiğimiz birlikte yıllarca yol yürüdüğümüz biri. Ahmetli’ye çok başarılı ve güzel hizmetleri oldu. Daha da olacak, görüyor ve takip ediyoruz. Ben kendisine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Murat Baybatur’u ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu ifade eden Başkan Alhan ise “Sayın vekilimize bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Ahmetli’miz için hep birlikte çalışmaya güzel hizmetler vermeye devam edeceğiz” dedi.

“25 AĞUSTOS GİBİ ÜZÜM FİYATLARINI AÇIKLAYACAĞIZ”

Düzenlenen program dahilinde kırsal mahalleler olan Kargın, Mandallı ve Kestelli ziyaret eden Milletvekili Baybatur ve Başkan Alhan burada vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılandı. Çiftçilerin üzüm fiyatlarını dile getirmesi üzerine söz alan AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Murat Baybatur “üzümleri kesme zamanı yaklaşıyor. Birçok çiftçimizin fiyatları ne zaman açıklayacağımızı ve kaç para olacağını merak ettiğini biliyorum. Amacımız ağustos ayının 25’i gibi üzüm fiyatlarını açıklamak olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da konuyla ilgi çalışmalarımızı takip ediyor. İnşallah dediğim gibi bu ayın 25’i fiyatımızı çok geçe kalmadan açıklamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

ALHAN YATIRIMLARI ANLATTI

Mahallelere yapılan hizmetlerden bahseden Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan da şöyle konuştu; “Kargın Mahallemize kazandırmış olduğumuz Çok Amaçlı Salonumuz yakında hizmet vermeye başlayacak. Bunun yanı sıra 17 Mahallemizin hepsine bu tarz Çok Amaçlı Salon yaptık. Mandallı Mahallemize her yaştan vatandaşımızın spor yapabileceği bir Halı Saha kazandırdık. Kestelli Mahallemizde bulunan kahvehanelerimizi baştan aşağı yenileyerek tamir ve tadilat çalışmalarını gerçekleştirdik. Amacımız sizlere en güzel hizmeti vermektir. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.